2777
2789
عنوان

بیاین چهل تا حدیث کسا بخونیم تا قبل از نماز مغرب امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشالله حاجت روا بشین گلم من پریودم گلاب ب روتون  وگرن بر میداشتم  فقط از ته دلتو ...

انشالله حاجتت روا عزیزم

فکر نکنم تو پریود اشکال داشته باشه ولی هرجور که دلت میگه

شما هم برای من دعا کن

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.

من ۱ بار میخونم.

ان شاالله حاجت روایی همه دوستان🌹

#جان_فدا                                                                      امروز قرارگاه حسین‌ بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی‌ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(صلی الله علیه و آله و سلم)                      
2803
من ۱ بار میخونم. ان شاالله حاجت روایی همه دوستان🌹

انشالله حاجت روایی خودت عزیزم

قبول باشه

التماس دعای فراوون🙏🙏

فدات گلم  من 10 تا رو خوندم. التماس دعا    

قبول حق باشه انشالله عزیزم

پنج تن باطن پشت و پناهت باشن

التماس دعای فراوون دارم🙏😔😔

قبول حق باشه انشالله عزیزم پنج تن باطن پشت و پناهت باشن التماس دعای فراوون دارم🙏😔😔

ممنون دوست خوبم. انشاءالله که شما هم هرچه زودتر به هرچی صلاحته برسی. خدا به همراهت عزیزم

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من
2804
منم یه دونه دعا میکنم خدا مشکل های همه به خصوص مشکل مالی هممون رو خیلی زود حل کنه

الهی آمین عزیزم

قبول باشه انشالله

برای رسیدنم به کسی که دوسش دارم لطفا دعا کن با دل مهربونت🙏🙏😔

يکبار مي خونم 

ان شاء الله همه شرکت کنندگان در اين تاپيک مخصوصا استارتر حاجت روا بشيد به هر نيتي که مي خونيد بهش برسيد الهي آمين

به نيت اينکه باردار بشم مي خونم دعام کنيد مامان بشم الهي آمين

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
2805
يکبار مي خونم  ان شاء الله همه شرکت کنندگان در اين تاپيک مخصوصا استارتر حاجت روا بشيد به هر ني ...

قبول باشه انشالله عزیرم

الهی که به زودی خدای مهربون تون نی نی‌ای که برات کنار گذاشته رو بزاره تو شکمت😍😍🙏🙏🙏

دعا کن برام از ته دلت که به کسی که دوسش دارم برسم و باهاش ازدواج کنم🙏🙏🙏

قبول باشه انشالله عزیرم الهی که به زودی خدای مهربون تون نی نی‌ای که برات کنار گذاشته رو بزاره تو شک ...

الهي آمين 

ممنونم 

ان شاء الله خداي مهربون هرچه زودتر وسايل رسيدنت به عشقت رو برايت فراهم کنه و ازدواج کنيد الهي آمين

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 

من دو دفه میخونم عزیزم خیلی برام دعا کنین عجیب محتاج دعام دوستان لطفا

@باشکوه@لبخندنگاه   @شانسی   @مهسامحیا   @یارسادات    

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
2801