2777
2789
عنوان

دوست ای خوب م به نظر شما چرا؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6017 بازدید | 135 پست
دلبری جان من میخوام تمام تلاشم یعنی تمام تلاشم رو بکنم ولی راستش شوهرم زیاد اهل نماز و این چیزا نیشت. خیلی خوب و چشم پاکه ها فوق العاده هم اهل حروم و حلاله اما اهل نماز و قران نیست. دوست داشتم که اونم بود تا تربیتمون تکمیل میشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می می جون 17و15از کودکی باتمام وجود افکارشون رو مشغول خدا کردم حتی وقتی دخترم 3ساله بود میگفت ماما من میرم حموم خجالت میکشم که خدا منم لخت میبینه الان همه دوستاش دوست پسر دارن واون دایم نصیحتشون میکنه
حق با شماست دلبری جان
یه چیز دیگه هم که ازارم میده نت هستش
خیلی نامحدوده
تاز الان که همه موبایل دارن روابط خیلی ازاد تره
بعدشم با موبایلاشون میرن نت؟!
اون موقع ما مجرد بودیم بابام همش هیستوری سیستممونو چک میکرد الان چی؟
تازه الان پسر من یه سالشه تا موقعی که اون نوجون بشه

واااااااای
سرم درد گرفت اینقدر به اعصابم فشار اومد بخدا

wedding countdown
والا ادم یه چیزایی میفهمه دود از کله ش بلند میشه .ما تو زمستونی با یکی از دوست ای شوشو رفتیم پیک نیک روزمون کلا خوب بود تا عصری .عصری زن و شوهری زدن به تیپ هم و دعوا شد حالا منم ترسو میخواستم این وسط خش کنم.جونم بگه براتون هکه ما دعوا رو خاتمه دادیم هر کی اومد خونش هنوز نرسیده بودیم تل مون زنگ خورد تا ...... خانمه که ای وای کمکم کن که ...... اقا(یعنی همون شوهرش) میخواد کتکش بزنه رفتیم و اوردیمشون خونه زنه همه چی رو رو کرد که اره ....اقا با زن ای مردمه یکیش هم دختر خالمه خلاصه من و میبینی چشام گرد شد که ای وای چرا .....اقا زن به این خوشکلی اخه چرا .مرده گفت من اینجوری بودم ولی الان ترک کردم دیگه این کارا رو نمیکنم ولی خانم خیلی بهم شک داره
2810