2777
2789
عزیزم چی بگم اونا بهترین اعضای خانواده ما بودن نمی دونم متوجه حرفم میشین یا نه همه اعضا خانواده عزیز هستن ولی بعضیا یه جور خاص هستن مامانم 17 سال با آبرو یتیم داری کرد اینقد آروم بود که هیچکی صدای بلندشو نشنید حتی من که بچه بزرگش بودم بعضی وقتا لجم می گرفت می گفتم مامان نمیشه تو هم عصبانی بشی نمیشه یکم داد و فریاد کنی داداشممم بخشنده- مهربون- راز دار همه بود هرکی مشکل داشت از مالی گرفته تا خانوادگی با اون مشکلشو در میون می ذاشت
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
به قول مامانم بزرگم می گفت هر گل یه بویی داره مامان گلم خیلی خاص بود خیلی همه مادرا برا بچه هاشون زحمت می کشن ولی مامانم بیش از حد بچه ها اینقد بهش وابسته هستن که نمی تونن بدون اون زندگی کنن من تو این سه ماه خونه خودمون نرفتم همش خونه مامانم بودم
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان نی نی جان کاملا این حرفتو که بعضی ها خاص اندو درک میکنم باور میکنی داغ مرگ برادرم برابر با داغ مرگ ده نفر بود چندین نفر از برکت وجودش چه مادی چه معنوی بهره میبردن با اینکه سی وچند سالش بود ولی به اندازه ی عمر هفتاد ساله عمیق ومفید بود
من معتقدم هر کدوم از ما ماموریتی داریم تا با درست زندگی کردن راه کمال وانسانیت رو طی کنیم در طول عمر حالا اونی که زود میره واز خودش نام نیک برجا گذاشته زودتر خودشو به درجات کمال رسونده واین دنیا واسشون کم بوده ورفتن به جایگاه خیلی بهتر از اینجا
نمی دونم چرا هر روز که میگذره داغ من تازه تر میشه بعضیا میگن خاک سرده و فراموش می کنی
بعضیا عمرشون یک سوم بقیه اس ولی کارایی که می کنن چندیدن برابر هست
نه گلم دروغه خاک سرد نیست.مادر من هنوز بعده شونزده سال که از فوت خواهرش گذشته هنوزم واسش گریه میکنه.
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...
میدونم دروغه یه دروغ مصلحت آمیز مثلا برا آروم کردن مصیبت زده ها
خدا رحمتشون کنه و به شما و خانوادتون صبر بده جای خالیشون هیچوقت پر نمیشه خیلی سخته
یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
این اولین این آخرین، ترانه مسافره یه سایه از یه حادثه است ، یه هق هق از یه خاطره فاجعه بود رفتن تو ، بغض سکوتمو شکست جغد سیاه غصه هم ، رو بوم خونمون نشست هرگز نخواه که خندمو ، با قصه همبازی بشم باور کنم نیستی دیگه ، به مرگ تو راضی بشم اون دستائی که تو رو برد ، هرگز شکستمو ندید فاصله ها زیاد شدن ، دستام به دستات نرسید اون سنگ قبر رو سرت ، طعنه به اشکام میزنه کاش تو بودی من نبودم ، این آخرین حرف منه تو زیر خاک رفتی ولی ، من اینجا پوسیده شدم برای برگشتن تو می گذرم از جون خودم کی فکر می کرد یه روزی من ، همدم خاک تو بشم تو قول بده بیای پیشم ، هر چی بخوای همون میشم به رسم خاک و آب و یاس ، سپردمش به دست باد مسافرم سفر بخیر ، بهشت مبارک تو باد
دیروز یه تاپیکی رو خوندم خیلی آه و ناله کرده بود تمام احساسشو ریخته بود توی تاپیک اما من حتی بلد نیستم احساسمو نمایش بدم فقط تو وجود خودم می سوزم و صدام در نمیاد باور نمی کنین موقعی که مامانمو دیدم که مثل یه تکه یخ افتاده بود فقط گفتم آخ مامان داداشمو دیدم مثل یه سرو افتاده فقط از رو کفن بوسیدمش و نازش کردم فقط همین نه ناله نه ضجه هیچی
سوختم از رفتنتون کاش زودتر این فاصله ها تموم بشن اگه بچه ها نبودن میل به زندگی نداشتم شوهرم بهم میگه همونقد که تو برا مامانت ناراحتی فکر کن اگه تو نباشی بچه های تو چقد اذیت میشن خدا میدونه که فقط به خاطر اوناست