2777
2789
چرا غسالخونه بود ولی اینقد التماس کردم تا قبول کردن منم برم دست کشیدم رو پاهاش روی لباش روی چشماش هنوز سردی بدنشو رو دستامو و لبام حس می کنم سخت که چی بگم الان فقط تصویر تخت غسالخونه جلو چشمامه
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی اینقد مامانم زحمت منو بچهامو کشیده بود که دلم نیومد زحمتشو بدون جواب بذارم گفتم بذار یه بارم که شده من حمومش بدم دارم دیوونه می شم نمی تونم تحمل کنم
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
حالا تو همین سایت پر از خانومای بارداره که به تجویز دکتر نباید حتی راه برن نباید بهشون فشار بیاد که مبادا بچشون خدای نکرده سقط نشه ولی ببین کار خدا رو!!! یه زن حامله بچه شش ماهه تو شکم مادر دو نفر تو ماشین از بین می رن ولی اون بچه باید سالم بمونه خدا با این کارش می خواست چی رو به ما بگه می خواست بگه من خیلی بزرگم خیلی قدرتمندم
مامان مانی عزیز تسلیت می گم انشاء اله که غم آخرت باشه . خدا انشاء اله به شما و بقیه باز مانده ها صبر جمیل عطا کنه .دوست عزیزم دو تا خواهر و دو برادرت چند ساله اند ؟
تو این سه ماه فقط زجر کشیدم و یواشکی دور از چشم بچه هامو و خواهر برادرام اشک ریختم
عزیزم تسلیت میگم.خیلی داغت بزرگه.واقعا نمیتونم بگم اروم باش.حق داری اینجوری دلت بسوزه.تصور نبودن خونواده م منو داغون میکنه.تو که از دست دادی و حالام 4تا خواهد برادر مجرد موندن برات خیلی سخته.خدا بقیه خونوادتو برات نگهداره😢
خداوندا کاری کن دانسته یا ندانسته چیزی را که میشکنم دل کسی نباشد...