2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاهی دلت بهانه هایی می گیرد که خودت انگشت به دهان می مانی...!! گاهی دلتنگی هایی داری که فقط باید فریادشان بزنی اما سکوت می کنی ... گاهی..!
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
وقتی چشمانم را روی هم می گذارم… خواب مرا نمی برد… تو را می آورد!!! از میان فرسنگ ها … فاصـــــــــــــــــــــــــــــــــــله…
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
مسافر بی بدرقه من . . . اینقدر بیصدا رفتی که از وداع جا ماندم ، باز به غیرت چشمانم ، که آبی پشت سرت ریختند . . . !!!
عزیزم میدونم خیلی روزای سختیه،خدا رو شکر که سارینا جون سالم و سلامته،مطمئنم که با بزرگ شدنش و شیطنتاش وشیرین زبونیاش یه کاری میکنه که کمتر جای خالیه دو عزیزت احساس بشه،ان شالله که همیشه شاد و سلامت باشه و آینده روشنی در انتظارش باشه،دیگه از الان به بعد به خاطر سارینا گله هم که شده سعی کن عمه شاد و پر انرژی باشی براش،با خنده هاش بخندی،با شادیاش شاد باشی،حسابی از این ورووجک انرژی مثبت بگیر،کیف کن از بودنش،از نفسهاش،اینجوری خودتم آروم میشی عزیزم
ﺗﻮ ﯾﮏ ﺯﻧﯽ ... ﻟﺒﺎﺱ ﺧﻮﺏ ﺑﭙﻮﺵ ! ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﺕ ﻏﺬﺍﻱ ﺧﻮﺏ ﺑﭙﺰ ! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺻﺮﻑ ﻗﻬﻮﻩ ﺍﯼ ﺩﺭ ﻳﮏ ﺧﻠﻮﺕ ﺩﻧﺞ ﻣﻴﻬﻤﺎﻥ ﮐﻦ ! ﺑﺮﺍﻱ ﺧﻮﺩﺕ ﮔﺎﻫﯽ ﻫﺪﻳﻪ ﺍﯼ ﺑﺨﺮ ! ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﻭ ﺭﻭﺣﺖ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﯼ .. ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺳﺮﺑﻠﻨﺪﯼ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﻧﻮﻗﺖ ﺩﻳﮕﺮ ﺍﺯ ﺗﻨﻬﺎﻳﻲ ﺑﻪ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﭘﻨﺎﻩ ﻧﻤﯽ ﺑﺮﯼ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﻪ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻳﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﺪ .... ﺑﺮﺍﯼ ﯾﮏ ﺯﻥ ﻋﺰﺕ ﻧﻔﺲ ﻏﻮﻏﺎ ﻣﻴﮑﻨﺪ!
چقدر ناراحت شدم که گفتی زنداداشت هنوز سر خاک شوهرش نرفته،هنوز دل سیر گریه نکرده،چقدر سخته تو این شرایط بودن،خدا رو شکر که حداقل سارینا رو داره،سارینا با اومدنش حس زندگی بهش میده،به خاطر بچشم که شده مجبوره محکم باشه و ادامه بده،خدا کمکش میکنه ان شا الله... الهی که از الان به بعد،با اومدن سارینا ،رو لبهای تک تکتون فقط خنده و شادی باشه،آمین
ﺗﻮ ﯾﮏ ﺯﻧﯽ ... ﻟﺒﺎﺱ ﺧﻮﺏ ﺑﭙﻮﺵ ! ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﺕ ﻏﺬﺍﻱ ﺧﻮﺏ ﺑﭙﺰ ! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺻﺮﻑ ﻗﻬﻮﻩ ﺍﯼ ﺩﺭ ﻳﮏ ﺧﻠﻮﺕ ﺩﻧﺞ ﻣﻴﻬﻤﺎﻥ ﮐﻦ ! ﺑﺮﺍﻱ ﺧﻮﺩﺕ ﮔﺎﻫﯽ ﻫﺪﻳﻪ ﺍﯼ ﺑﺨﺮ ! ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﻭ ﺭﻭﺣﺖ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﯼ .. ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺳﺮﺑﻠﻨﺪﯼ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﻧﻮﻗﺖ ﺩﻳﮕﺮ ﺍﺯ ﺗﻨﻬﺎﻳﻲ ﺑﻪ ﺩﻳﮕﺮﺍﻥ ﭘﻨﺎﻩ ﻧﻤﯽ ﺑﺮﯼ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﻪ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻳﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷﺪ .... ﺑﺮﺍﯼ ﯾﮏ ﺯﻥ ﻋﺰﺕ ﻧﻔﺲ ﻏﻮﻏﺎ ﻣﻴﮑﻨﺪ!
انقد گریه کردم حد نداره خدا برادر و مادرت رو بیامرزه عزیزم خیلی مراقب سارینا و مامانش باش یه عمه به تمام معنا براش باش
من فاطمه هستم و شیدا دوستمه که به خاطر نجاتم کاربریش داده من تا کمکم کنید خودم نجات بدم از بدبختی.واسم بی زحمت صلوات بفرستین آدم بشم
شیدا جان ممنون عزیزم اینقد غم ما سنگینه که حتی کسایی که ما رو نمیشناسن هم دلشون کباب میشه وقتی میشنون حالا فرک کن خود ما تو چه شرایطی هستیم خونمون رو ماتم گرفته
ازت خواهش میکنم مراقب یادگار برادرتون باشین عمه ای باش براش در حد پدر الهی بمیرم که حسرت دیدن باباش واسه همیشه تو دلش موند الهی بمیرم برات سارینا جان بمیرم که زبون باز کنی بابا برات بی معنیه بمیرمممم برات بمیرم برای مادرت خدااااااااااایااااااااااااااااااا میدونم تو هر کارت خیر و صلاحیه که عقل ما بنده هات قد نمیده مراقب سارینا و مادرش باش
خدا جونم مرسی که داداش جون و زن داداش جونم بعد 11 سال انتظار دلشون شاد شد😍خدایا قسمت همه منتظرا بشه انشالله.عزیز دل عمه بی صبرانه منتظرم ببینمت😍
روزگار، نبودنت را برایم دیکته می کند و نمره ی من باز می شود... صفر! هنوز نبودنت را یاد نگرفته ام
خدا سارینا کوچولو این یادگار عزیزو برات نگه داره.زنداداشتو ترک نکن . درکش کن . زندگی جریان داره پس به بهترین طور زندگی کن.راهی که اونا رفتن همه ما باید یربم .خوشا به حال اونا.فقط جای خالیشون به ما سخت میگذره.به خدا توکل کن.به درهای بازی که دورت هست و خدا باز میکنه دقت کن.خداوند رحمان هست.
خدا جون تو اسمونت فرشته زیاد هست.فرشته منو .دخترم رو بهم برگردن.اینکار فقط ازتوبرمیاد.میدونم.و منتظر میمونم.من به قدرتت ایمان دارم
مامان گلم کجایی عزیزم چجوری می تونم باهات تماس برقرار کنم دلم برا شنیدن صدات یه ذره شده