2777
2789
عنوان

کتاب برای کوچولوهای زیر سه سال

| مشاهده متن کامل بحث + 6106 بازدید | 94 پست
مجموعه ای از انتشارات چکه (انتشارات شهر قلم) هست که مجموعه منتخب پدر و مارها در آمریکا بوده. دستها برای زدن نیستند! کلمه ها برای اذیت کردن نیستند! میکروبها برای پخش کردن نیستند! یه کم برای زیر سه سال زوده. ولی پسر کتاب دستها برای زدن نیستند رو دوست داره و کلی چیز از توش یاد گرفته. این متابها حجمش زیاده مثلا 30 صفحه است و تصاویرش زیاده و برای پسر من که تصاویرش خیلی جذاب بوده و خودش باهاشون داستان می سازه
مجموعه ای هست از انتشارات کتابهای بنفشه (انتشارات قدیانی) با نام باهم بودن را یاد بگیریم. ما یک کتابش رو داریم که فکر کنم از این مجموعه شماره 7 است: نوبتی بازی کنیم پسر با این کتاب هم خیلی ارتباط خوبی برقرار کرده و گاه و بی گام می بینم که به همسالان خودش می گه «نوبتی بازی کنیم» البته مطمئن نیست دقیقا معنای نوبتی را فهمیده باشه ولی کتابشو که دوست داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مجموعه ای هست از انتشارات کتابهای بنفشه (قدیانی) 10 جلد است که البته برای پیش دبستانی هاست اما به درد پسر من خورد. به نام اولین تجربه های تو در دندان پزشکی در مهد کودک در مطب دکتر در هواپیما در آرایشگاه در بیمارستان در روز اثاث کشی و ..... البته ما سه تاشو داریم که خوب بوده براش
البته اینم بگم که این مجموعه ها به جز مجموعه اولی که معرفی کردم جملات زیاد و گاه سنگینی داره و من خودم ساده براش تعریف می کنم و از روی شکلها بهش توضیح می دم و بعضی جاهاش رو هم به صلاحدید خودم براش نمی خونم.
2805
من می توانم اسباب بازیهایم را به دیگران بدهم برای پسر من هم خووب بود باعث شد اسباب بازیهاش رو به دختر عموش بده،شخصیت هاش هم شدن خودش و دختر عمو و باباش کلا ساده است و قابل فهم
آپلود عکس
استان‌های مصور این مجموعه عبارت‌اند از: لی‌لی لجبازه، شوشو شکمو، کاکا کثیفه، نانی نازنازو، جی‌جی جیغ‌جیغو، ددی دست و پاچلفتی، فری فراموشکار، مومو اخمو، هانی همه‌چی‌ دان، بابی بی‌باک، کامی کمکی، بیدی بی‌‌ادب، جودی جدی، بیلی بی‌حوصله، کاکی کنجکاو، چی‌چی خبرچین، تلی تلویزیونی، ریسی رئیس، جالی خجالتی، دی‌دی دیرکن، مری مرتب، تاشی آتش‌پاره، سالی سلامت، هامی همیشه‌بیدار، بالی خوش‌لباس، قلی‌ قلقلکی، نگی نگران، هالی حال به هم زن، آنا خانم‌خانم‌ها، و بوبی بوگندو
انتشارات قدیانی(بنفشه)
مولف تونی گراس
مترجم جمعی از مترجمان
لبخند یادت نره(دارم تمرین میکنم)
و حالا عشق دخترم
آپلود عکس

پارشون کرده و تبدیل شدن به فلش کارت هرچند هنوز جان سالم بدر نمیبرن ولی با دیدنشون ما باید یکی دو ساعتی اسم حیوانات رو بگیم و شعر بخونیم
لبخند یادت نره(دارم تمرین میکنم)
2810