2777
2789
عنوان

روانپزشک یا روانشناس خوب برای مشاوره ترجیحا غرب تهران - کمک کنید .

| مشاهده متن کامل بحث + 103791 بازدید | 194 پست

من یه روانشناس خوب میرمم واقعاااا راضییی اممم...
خانم دکتر مریم یزدی  روانشناس با قیمت مناسب در غرب تهرانه و واقعا برای من بی نظیر بودن...
شماره ایشون 44297670 و شماره همراه منشیشون 09106795240..وقتهاشون معمولا پره...قبلش هماهنگ کنید حتما...
خوبیش اینه که ایشون هم برای کودک کار می کنند و هم درمان بزرگسال و من اول برای خودم رفته بودم و بعد اضطراب پسرمو هم پیش ایشون بردم درمان کردند از طریق بازی درمانی...روانشناس قابل اعتمادی هستن و شخصا دوست دارم از ایشون تشکر کرده باشم ازین طریق...
ممنون ک نظرمو خوندین عشقولیا :**

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی بوده که مشکل همسرش،بددهنی عصبی بودن و دست بزن باشه و با مشاوره حل شده باشه

عزیزم زوج درمانگر ها اومدن که به ما کمک کنن همین مشکلات بین زن و شوهر ها رو برطرف کنند. اما نه فقط با یک طرف قضیه و طی یکی دو جلسه باید مداوم و همراهی و همکاری زوجینانجام بشهو من یکی از دوستام مشکل همسر شما روداشت رفت کلینیک دکتر باقری  از زوج درمانگر این کلینیک کمک گرفتن تو امیر اباد تهران الان خداروشکر بعد از مدت ها زندگی شون خوب  شده.

سلام من کلینیک اکسیر رو می شناسم. خودم پیش دکتر صالحیان رفتم که مدیر کلینیکه و به نظرم خیلی حرفه ای هستن. دو تا شعبه دارن ولی من به دلیل این که خونه مون سمت غربهف رفتم شعبه سعادت آباد. شماره شون اینه 02188571800

من پیش بسیاری از مشاوران و روانشناسان رفتم از طریق کلینیک روان بنه با آقای دکتر اکبروند آشنا شدیم ایشون روانشناس هستن و همکارشون خانم دکتر حمیدی برای من و همسرم بسیار مناسب بودن البته ما برای مشاوره پیش از ازدواج گرفتیم حدودا 6 ماهه ازدواج کردیم بسیار باسواد و دلسوز هستن . کلینیک روان بنه 09191788611

دکتر پیمان آزموده روانشناس و روان درمانگر خوبی هست قبلا که من می رفتم سمت مرزداران بود مطبش  ،الان فک کنم سمت پونکه ،کارش فوق العادس ،یعنی هر کی رفته تعریف کرده ،هزینشم نسبت به بقیه ی روانشناسا خوبه ،شرمنده شماره ی مطب پونکشو ندارم ولی اگه سرچ کنی برات میاره شمارشو