2777
2789
عنوان

جاریم نمیزاره دخترش موهای پاشو شیو کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 58 پست

وای چقد بده اینجوری تازه جاری منم دخترش ی عالمه سیبیل داشت اونم مسخرش میکردن آخرش خودش بندانداخت واسش

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاریت نباشه بابا.فردا تو میشی بد و مداخله کننده.بعضیا این مدلی ان و عقیدشون اینه دیگه

عقیده ی مامان منم همین بود😁🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ❤،،،   کاربرقبلیم برای چهارمین باراومدم‌🙂دیگه نترکونیدانصافا اینبارموندم باشماره وایمیل کی بیام 😩

بهتر جاریت کار خوبی میکنه 

والا من از وقتی یادم میاد کسی باهام کار نداشت شاید از ۱۱ ۱۲ سالگی با ژیلت شیو میکردم الان سی سالمه چی برام مونده یه عالمه موی پر و مشکی کلفت

من خودم دخترم وقتی میزارم شیو کنه که بتو لیزر یا اپیلاسون کنه وگرنه اصلا تیغ و موبر اجازه نمیدم 

کرم موبرم بد نیست

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈شوهر من مشکل جسمی و اعصاب داره کارگرم هست داره بیکار میشه میشه واسش دعا کنید چون هم سنش بالاست هم این شرایط رو داره جایی کار نمیدن دخترم تشنج کرده و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته💔  میخواستم به دوستاتی که میگن خودت برو سر کار هم بگم من خودم عقلم میرسه باید برم سر کار ..ولی شرایطش رو ندارم اولا که به من که سنم ۳۵ هست و نه سواد و نه هیچ کاری بلدم کار خوبی نمیدن .بعد من روستا هستم کرایه که بدم تا شهر بعد دخترم رو کسی نیست نگه داره احتیاج به مراقبت داره اگه جایی هم بخوام بزارم هزینه زیاد میگیرن چون بزرگه..سرخ کردنی هم کردم کسی مشتری نداشتم تو روستا که مشتری نیست تو شهرم باید اشنا داشته باشی تا ازت خرید کنن کسی منو نمیشناسه که😔

بیشتر ببینید
تو رو خدا از شما بعیده زیبایی زن به سبیل و ابروهای پیوندی و پشم و پیل پاهاشه همونطور که شما ملکه ی ...

من قاجاریم قشنگیم ب سیبیلمه

ببینمت تو رو 🥴                                                               دیدمت برو 😒

اگر در مورد ازدواج در سن پایین بود همه می گفتند باید به عقیده هم احترام بگذاریم و قضاوت نکنیم 

نمی دونم چرا پشم پای یه نفر که آسیبی هم به دیگران نمی زنه جز طیف عقاید قابل احترام قرار نمی گیره 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»