2777
2789

من واسه حل یه مشکل چهارده تا نذر کردم با چهارده تا یس و جواب گرفتم شکرخدا

الان یه حاجت محال دارم میخوام بازم حدیث کسا بخونم امامیترسم نتونم چله بگیرم

یاعلی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خانمها من یه جا سخنرانی گوش میدادم میگفت این چله ها و ختم ها وقتی اثر دارند که با ترک گناه و خلوص نیت همراه باشه میگم شاید برای همینه بعضی ها هر چی چله میگیرند بی اثره البته خدا خیلی رحمان و رحیمه گاهی هم با وجود گناهامون بازم جوابمون میده قربونش برم ولی به این نکته هم توجه کنید اگه حاجت نمیگیرید😘

خانمها من یه جا سخنرانی گوش میدادم میگفت این چله ها و ختم ها وقتی اثر دارند که با ترک گناه و خلوص نی ...

ترک گناه به تنهایی حاجت میده 

با ذکراستغفار

من یه حاجت دارم خیلی دعا و چله گرفتم امانمیشه 

یاعلی
ترک گناه به تنهایی حاجت میده  با ذکراستغفار من یه حاجت دارم خیلی دعا و چله گرفتم امانمیشه&nbs ...

میشه بپرسم چیه?

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
شغل 😞

اها من میخام عشقم باهام آشتی کنه و بهش برسم برام دعا کن .دعا برای دیگران تاثیر میزاره تو بر اورده شدن حاجتت بزن تو نت خیلی محتاجم.

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
نامزدین؟ دعامیکنم عزیزم ازخدا خیر بخواه 

دوستیم.بخدا همش در حال عبادت کردنم خیلی امید دارم توکل کردم به خوده خدا