2777
2789
من دندانپزشکم .اصلا موردی نداره که دندون یک بچه ای در سن 5 سالگی بیفته احتمالا بچه شما دندونهای شیری ...

سلام پسر من هم این مشکل رو داره بعد تولد ۵سالگی دوتا دندونش همزمان افتادن الانم دقیقا بعد تولد ۶سالگی دندون بالاش افتادبعد ۱هفته دندوک کناریش هم لق لق شده...

واقعا طبیعیه؟؟؟ اخه من تا حالا نه دیدم نه شنیدم 

همش میترسم ریشه ی دندونش مشکل داشته باشه😪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانا  اگه هنوزم این تاپیک رو می‌بینید توروخدا بگید مشکلی نداره دندون شیری توی ۵سال و ۲م ...

سلام دوست عزیز بچتون دکتر بردین؟ مشکلی پیش نیومد که توی این سن دندونش افتاد؟ دندونای دائمیش بدون مشکل دراومدن؟ اصلا توی پنج سالگی زوده یا مشکلی نداره بیفته دندونشون؟

من دندانپزشکم .اصلا موردی نداره که دندون یک بچه ای در سن 5 سالگی بیفته احتمالا بچه شما دندونهای شیری ...

سلام خانم دکتر اگه تاپیکو چک میکنین لطفن جواب بدین. دختر منم نزدیک ۵ سالشه و دندون پایینیش حدود دو ماه بود که لق شده بود و نهایتا امروز افتاد دندوناشم از ۴ ماهگی درآورد.بنظرتون مشکلی نداره الان افتاد یه دندونش؟

سلا وقتتون بخیر دندان شماره ۵ در سن ۴ سالگی دندان ادائمیه یا شیری دندونای اسیابای دخترم خراب شدن 

امکان داره شیری نباشن