2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان متین سونو همه چی خوب بود... فقط گفت نی نی درشته!!! وزنش الان تقریبا سه کیلو و سیصد بود سرش هم وارد لگن شده... این رو خودم قبلا حس کرده بودم چون یکی دو روزه راه که میرم زیر دلم بدجوری درد میگیره انقباضام زیاد داره میشه با شوهرم شرط بستم که به آخر هفته نمیرسه منم که دکتر بهم گفت تا دو روز شوکه بودم شب اول که همش خواب میدیدم که بچه به دنیا اومده... خیلی حس بدی بود.. احساس میکردم اصلا آمادگیشو ندارم.
راستی دکترم قرار شده این پنج شنبه معاینم کنم فکر میکردم اصلا معاینه نکنه و با سونو کار حل شه ولی گفت پنجشنبه برم واسه معاینه من یه مشکلی که این چند وقته پیدا کردم این بود که ترشحات زرد رنگ پیدا کردم که وقتی یکم تحقیق کردم فهمیدم عفونته دکتر بهم آزیترومایسین داد ولی هنوز کاملا خوب نشده شما این مشکل رو نداشتید؟؟؟