2777
2789
لیلی جون دقیقا اینم منو گذاشته سر کار... جمعه که رفتم سرم زدم شبش حرکتاش خیلی کم شد تا فردا شبش... یکشنبه عصر رفتم یه چکاپ بشم خیالم راحت شه چون داشتم پیاده میرفتم تو راه با باسن خوردم زمین شانس که نداریم!!!!! فقط تنها حسنی که داشت صبحش رفته بودم وقت گرفته بودم واسه چکاپ. دکتر که معاینم کرد گفت دهانه رحم سه چهار سانت باز شده، گفت برو یه دوش بگیر بیا واسه بستری، اومدم خونه و ساعت هشت رفتم بیمارستان. دکتر که مجدد معاینم کرد گفت سه سانت باز شده از الان اذیت میشی، چون درد هم نداشتم. گفت برو صبح بیا. باز امروز صبح رفتم و مجدد معاینم کرد گفت هنوز تغییری نکردی و باز فرستادم خونه. استرسش وحشتناکه. جالب اینجاست که هنوز درد هم ندارم. گفت عصر باز بیا. ولی به قول شوهرم میگه امشب بعید میدونم اتفاقی بیافته واسم دعا کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای گل خوبید؟ منم تقریبا مثل شما زایمانم نزدیکه انشالله دکتر من گفته راه نرم تا بچم فروردینی بشه ،چون تاریخ زایمانم 29 اسفنده منم موندم که پیاده روی کنم تا زایمان راحت تری داشته باشم یا بزارم فروردین شه و بیخیال پیاده روی؟؟ اصن گیج شدم نمیدونم شما جای من بودید چکار میکردید؟
خدا جونم بی نهایتتتتتتتتت شکرتتتتتتتتتتتتت نی نی مو به خودت سپردم نه ماه سلامت تو دلم نگهش دار برای سلامتی نی نیم صلوااااااااااااات اللهم صلی علی محمد و آل محمد
تا الانم درد خواصی ندارم گاهی فقط کمرم تیر میکشه یا شکمم یکم سفت میشه !!!!!!!
خدا جونم بی نهایتتتتتتتتت شکرتتتتتتتتتتتتت نی نی مو به خودت سپردم نه ماه سلامت تو دلم نگهش دار برای سلامتی نی نیم صلوااااااااااااات اللهم صلی علی محمد و آل محمد
کسی نیست عایا؟
اگه گفته بیست و نه اسفند پس راه نرو ... ولی کار خداست... کاری که دوست داره همون میشه خودتو اذیت نکن، استرس نداشته باش ولی اگه دیدی دردهای زایمانت شروع شد راه برو چون اگه راه نری موقع زایمان اذیت میشی این چند وقته که همش رفتم تو بخش زایمان بعضیا بودن که واقعا دلم براشون سوخت... زمان زایمانشون خیلی طول کشیده بود، مثلا از چهار صبح تا ده شب تو اتاق زایمان بودن. بعدشم اگه دردت گرفت زود نرو بیمارستان، تو خونه خیلی بهتره، تحمل درد پیش خانواده خیلی بهتره تا بری بیمارستان ببینی دیگران هم دارن درد میکشن
ممنون پریزاتیس جوون من تازه دکترم معاینه لگنم انجام نداده گفتش چون ممکنه تحریک زایمان کنه که وقتی اومدی بیمارستان معاینه میکنم شما درد اصن نداری دهانه رحم باز شده؟؟
سلام به همه مامانا مهسا جون منم درست مثل وضعیت شما رو دارم.تاریخ 29رو بهم دادن الانم فقط شکمم سفت میشه و کمرم درد میکنه درد ندارم. اعظم جون انشاالله که زودتر زایمان کنی و نینیت بیاد بغلت. نگران نباش یادت نره برا ما موقع زایمان دعا کنی عزیزم مامان متین جون خوبی؟من که واقعا خسته شدم
لیلی جون باز عصر سر کار بودم تا هفت تو بیمارستان معطل شدم باز فرستادنم خونه مسیر خونه تا بیمارستان و که نزدیکه 40 دقیقه میشه دوبار پیاده رفتم و دوبار برگشتم... ساق پاهام ورم کرده از بس رو پا بودم. دیروز تاحالا چهاربار معاینم کردن... هیچ تغییری نبود درنهایت امروز نوار قلب بچه رو هم گرفتن و گفتنمشکلی نیست برو هروقت دردت گرفت بیا... از خستگی دارم میمیرم یه سونو هم داد که فردا بدم جالب اینجاست که دهانه رحم من سه سانت بازه ولی درد زیادی ندارم... ولی امروز تو بیمارستان یه خانومه دهانه رحمش دوسانت باز شده بود خیلی درد داشت
سلام اعظم جون چقدر ما شبیه هم هستیم برای منم همینطوره رفتم بیمارستان ازم nstگرفتن و یه سونوی بیوفیزیکال دادم گفتن همه چی اوکیه برو خونه دردات شروع شد بیا دارم میزنم به سیم اخر از دو چیز بدم میومد میخوام امتحانشون کنم ببینم تاثیر داره یا نه روغن کرچک و گلاب
*** برترین شوی لباس بچه گانه و لباس های بارداری*** ** از بدو تولد تا 5 سالگی ** عرضه برترین و جدید ترین برند های ترک Mushi, Denokids, LCWaikiki, Disney... (( آدرس : اشرفی اصفهانی – خیابان پیامبر )) بازدید :سه شنبه(19 اسفند) الی چهارشنبه (20 اسفند ) از ساعت 17:30 الی 22 پنج شنبه و جمعه( 21و22 اسفند ) از 10 الی 22 جمعه لطفا قبل از بازدید هماهنگ فرمایید. 09215120859 نمونه اجناس (تا 3 سال) در سایت موجود است برای دیدن اجناس جدید و بالای 3 سال و بارداری لطفا حضورا مراجعه فرمایید : http://topbrands1.com/
2810