2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانای اسفندی . من امروز وارد هفته 39 شدم .منم مث شما اصلا هیج علایم زایمانی ندارم بهم گفتن احتمالا تا هفته 40 طول بکشه . منم خیلی بی خوابم هم بخاطر شکم سنگین هم داریم خودمونو برای بی خوابی های مامان شدن اماده میکنیم . حرکتای بچه ام یکمی کمتر از قبل شده ولی یه پایی حداقل تکون میده کاهی خودم هی سعی میکنم بیدارش کنم خیالم راحت بشه که تکون میخوره . هر روز دارم پیاده روی میکنم . شما هم سعی کنین این روزا فعالیت کنین تا زایمان بموقع شروع بشه . راستی من قراره طبیعی زایمان کنم :)
سلام به همه ببخشید این چند روز نبودم حسابی درگیر بودم دیروز اتاق متین و چیدیم با خواهرم و دختر عموهام خیلی بم خوش زشت ولی خیلی خسته شدم منم چهارشنبه که رفتم دکتر معاینم کرد گفت هنوز دهانه رحمت بستس البته بعد معیانه اندازه یکی دو قطره لکه بینی داشتم که دکتر گفت طبیعیه دکتر بم گفت پیاده رویات و تقسیم کن مثلا سه تا ٢٠دقیقه و گفت ورزشا هم شروع کنم گفت تا دو هفته دیگه خبری از زایمان نیست
سلام مامان متین جون.سلام به همه مامانا. مامان متین جون خوش به حالت من دهانه رحمم یک سانت باز شده نمیتونم پیاده روی کنم تا هفته آخر. مبارکش باشه عزیزم انشالله به سلامتی جیگر