2777
2789
لیلی جون و زری جون ممنون...با دکترم صحبت کردم خیلی اروم شدم.اما خدا از این سونوگرافیسته نگذره..خیلی استرس بهم وارد کرد.هی میگفت مطمئنید جواب آزمایشاتون همه خوب بوده؟ دلم را خالی کرد.دعا کنید شماها چیزی نباشه.
واله من دوست همسرم فوق تخصص مغز هست و دوتا پسر داره.اولی ده سالشه دومی هفت.میگفت من اولی را حلقه زدم بعد فهمیدم اشتباه کردم!!!و دومی را سنتی. دیگه اون هی بهمون گفت ماهم سنتی انجام دادیم.اصلا هم اذیت نشد.یعنی فقط تا جیش اول(ببخشید البته ها)بعدش اصلا درد نداشت و شبش راحت خوابید. دکتر سماعی خودشون ختنه هم میکردند. زری جون من پسرم را هفت روزگی بردم.ولی فکر کنم تا یک ماه ببری پرونده باز میکنه.اما این دکتر اونقدر ماهههه و اونقدر در بدترین لحظات آرامش و امیدواری بهت میده.من همش دعاش میکنم.و واقعا از ایشون یاد گرفتم که در خصوص بچه و مریضیها و اتفاقاتی که براش میفته ارووم باشم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلانسبت شما بعضی ها احمقن!اصلا توجه نکن مطمینم چرت گفته ازاده جون.منم که فهمیدم باردارم اولین بار که رفتم ازمایش بدم .ازمایشگاه خاک بر سر برداشت به من زنگ زد که شما بیماری خاصی نداری.دارو مصرف نمیکنی؟منم گرخیدم چند وقت قبلش یه مریض داشتم تزریق کرده بودم و کارش تموم شده بود اومدم ست رو جمع کنم حواسم نبود سوزن رفت تا کجا تو انگشتم.ته دلم خالس شد یه دفعه یاد اون افتادم گفتم بیا یارو ایدز و هپاتیت داشته بدبخت شدم رفت.خلاصه ازمایشگاهی یه گفت شما کم خون وحشتناک نشون میده ازمایشت باید دوباره بیای .شانس منم تعطیلات بود نمیدونم فکر کنم عید فطر بود.واسه من عین جهنم شده بود همه چی.تا به مامانم اینا گفتم وم.
نی نی سایت پرتم کرد بیرون گفتن دیگه نرو واسه تکرار احتمالا اینها یه گندی زدن خودشون اینجوری میخوان تو رو بکشونن اونجا که بیا دوباره خون بده.منم نرفتم همسرمو فرستادم گفتم برو همون هرچی هست و بدن اگه دکترم صلاح دونست دوباره میرم ازمایش میدم.همسرم رفت گرفت دیدم جواب 6-7 تا ازمایش نیست کلا.دو هزاریم افتاد که اینا یکی از خونهای من و فاسد کردن.اینجوری زنگ زدن ته دل من و خالی کردن خدا ازشون نگذره.منم گفتم دکترم دوباره نوشت ازمایش ناقص ها رو رفتم یه ازمایشگاه دیگه
وای چه استرسی بهت وارد شده زری جون... سماعی هرروز هست.شنبه ها صبحها هم هست.وقت قبلی نمیده.هرروز میخوای ببریش.ساعت دوتا سه زنگ بزن حدودی میگه چه ساعتی بیاریش.ولی خوب معمولا شلوغه. لیلی جون به قول دوست همسرم هردو یه کارا میکنند با حلقه خوشگلتر میشه...من اون موقع حلقه را انتخاب کرده ب.دم بعد چندجا خوندم باعث ناباروریو...میشه..دیدیدکه یهو ته دلم خالی شد. ان شالله به سلامت ختنه کنید پسرهاتون را. به نظرتون من کی گوشای دخترم را سوراخ کنم؟
اره ازاده جون روزهای اول بارداریم خیلی استرس کشیدم و بد بود،همش میگفتم اگه الوده شدم از طربق مریضه خودم به جهنم الان همسرو و خونوادمم الوده کردم.اینه که بعضی ها اصلا وجدان ندارند!از اونور هم دکترم خودش سونو نداشت نوشت بیرون رفتم نی نی هنوز ضربان نداشت گفت دو هفته بعد بیا و اصلا نگران نباش،رفتم دکترم نه برداشت نه گذاست گفت احتمالا پوچه و اصلا جنینی در کار نباشه!! اومدیم بیرون ابجیم کلی عصبانی شد که این دیگه چه جور دکتریه،ته دل مریضش رو خالی میکنه؟دکتره نکرد یه فولیک اسید بنویسه که اگه بود فبها اگه نبودم اتفاقی نمیوفتاد که!من همینجوریش هفته 6 ام فهمیدم باردارم دو هفته هم به خاطر سونو صبر کردیم که مطمین شیم جنین تشکیل شده عملا دو ماه الکی گذت بدون اینکه دکتر کاری واسم کرده باشه،منم دکترم رو عوض کردم
ااااا چه خوب که همه روزه هست دکتر سماعی.دستت درد نکنه ازاده جون.واقعا.وای خدا نکن.ایشالا من میبرم همون دکتر سماعی هر چی صلاح دونست.ایییییی جونم گوشواره میخواد بندازه دخترمون.من اطلاعاتی ندارم ازاده جون ولی از مامان بپرسم میگم،ولی به نظرم هر چی کوچکتره سوراخ کنی راحت تره.
سلام مامانیا... خوبید؟ خسته نباشید با این باری که میکشید.... مامان متین جواب آزمایش تیروئید رو گرفتم خداروشکر ths 2.5 بود دکتر احمق فقط چندروز آرامش رو ازم گرفت الکی استرس بهم داد نمیدونم چرا انقدر این دکترا بعضیاشون از لحاظ شعور در حد صفر به سر میبرن... منم اوایل حاملگیم خونریزی داشتم رفتم اورژانسی یه دکتر، بهش میگم بهم دارو بده میگه نه بزار اگه قراره بیافته زودتر بیافته دارو بدم اونوقت اگه بخواد بیافته سخت کنده میشه... فکر کنید!!! به شوهرم گفتم قاطی کرد میخواست بره حال طرف رو بگیره
سلام به همه ی مامانای گل اسفندی، انشالله که حال خودتون و نی نی هاتون خوب باشه مامانا کی مثل من دیگه خسته شده و این شبا کلافه شده از بی خوابی؟ انقباض ها و کمر دردا هم بماند، کل شکمم سفت میشه و از بالا دردش شروع میشه تا پایین، به خودم میگم اگه انقباض ها این باشه پس درد زایمان چیه شما ها این روزا چطور هستید؟ بیایید از علائمتون بگید. راستی من هنوز پیاده روی رو هم شروع نکردم، آخه پاهام خیلی درد میکنه