2777
2789
خوبه که ،یادمه گفتین دولت یه سری چیزها داده بهتون.ازاده جونم و لیلی جونم مرسی از راهنماییاتون.من برم بلکه بخوابم.فردا برم این خرت و پرت مونده هاشو بگیرم.راستی ازاده جون شما که ایرانی این چوب لباس بچه گونه از کجا بخرم؟یکی هم کهنه برم پارچه فروشی؟ چند متر بخرم که کافی باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره همونا هست توی بسته دولت هم برامون از اونا گذاشتن ایشالا دنیا بیاد امتحان میکنم شاید بد نباشه.اخه اینا برای صرفه جویی در انرری اینکارو میکنن ولی شهر ما همه زباله ها رو میسوزونه برق میگیره ازش برای همین ما دیدیم زباله هامون مفیده بیخیال این کار اون شورتک ها به نظرم خشن میرسن کمی جنسشون کلفت و چند لایه اس .ا
من پسرم هفته 37کامل چرخیده بود و سرش کانال زایمان بود،اما بذنیا نیومددد که نیومد. خلاصه چهل هفته تموم شد و خبری نشد.ضربان قلبش بالا بود،مایع امونیاتیکش کم شده بود و بدتر از هم دفع مکونیوم داشت اقا....مجبور شدم سز کنم اما تا یه مدت همش گریه میکردم که طبیعی نشده. برای همین این یکی هم سز هست متاسفانع. پد هم هم مغاطه های بهار دارند هم داروخانه ها.
ااااا عزیرم! منم دکترم میگه بچه درشته ،به صلاحت نمیدونم.منم نمیخوام اصرار کنم که حتما طبیعی چون خیای ها رو دیدم درد طبیعی کشیدن اخر سر سز شدن.اهان باشه پس اینا رو هم از داروخانه میگیرم،راستی شیشه شیر اینا رو از داروخانه بگیرم عب داره؟
من چوب لباسی را از بهار خریدم.همون موقع هم سه دست خریدم که هی رنگارنگ نشه داخل کمدش. کمربند هم از داروخانه بگیر .من پاک سمن دار م همونو استفاده میکنم.ساکهاتونم اماده کنید مامانها لیلی جون طبیعی خیلی بهتره....خوشا به حالتون خیلی خوشحال شدم از صحبت باهاتون.بیشتر بیاید این چند هفته باقی مونده را.