2777
2789
آزاده جون من هر چی پیش بیاد خودمو سرزنش نمیکنم چون تقصیر کسی نیست و کسی نمیدونه اون زمان چطور میشه. ولی اینجا خیلی سخت میگیرن و بزور سزارین میکنن و خیلی دیر مگر اینکه دفع مکونیوم باشه. امیدوارم که بتونم طبیعی زایمان کنم چون دو بار قبل شکمم باز شده جالب نیست اینقدر جراحی. سزارین هم برای خیلی ها عوارض نداره و خوبه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از خریدام بتون میگم راستش من خشک کن و یه سری دستمال کوچیک برای صورتش خریرم یه بسته هم کهنه خریدم که بعضی وقتا بازش بزارم شامپو و لوسیون بچه مارک baby cocol گرفتم چون چیکو تقلبیش تو بازار زیاد شده اگه میخوایین چیکو بخرید حتما از نمایندگیش بخرید
سلام مامان متین خوبی؟ دیشب جات خیلی خالی بود. ببین من و همسرم ،خودمون ازمایشگاه نساجی داریم و همکار اداره استاندارد هستیم.همسرم هم فوق لیسانس نساجی و مشاور چندین شرکت هست.ما لباسها را خودمون ازمایشگاه بردیم و تست کردیم.واقعا به اوارن و اشور درصذ بیشتر پارچش نخ هست و هیچ چیز برای بچه از این مهمتر نیست که لباس نخی بپوشه. اما حتما هر لباسی خریدید(من حتی لباسهای مادرکر هم همین کارا کردم)الان که وقت دارید بشورید توی افتاب خشک کنید و اتو بزنید. پودر صابون هم خیلی خوبه،فقط بوی خوبی اصلا نداره.اما مایع های لباس شویی مخصوص کودکان هیچ مشکلی برای بچه ها ندارند.چون با کلی تحقیق در این زمینه تولید شدند.