2777
2789
بهار فروشگاه بهارک برو فقط لباس خونگیه.از سمت انقلاب که وارد بهار بشی،سمت راست حدود دویست سیصد متر مونده به تقاطع سمیه.اگر هم بادی بادی و شلوار کارترز میخوای مغازه بابا ابر همون حدود خوبه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی لیلی جونم،اره هر کی یه چی بگه خوبه دیگه من که کلی الان اومد دستم! نه بابا همسر من همه چی رو ساده گرفته! فکر میکنه زایمان کردم سه روز بعدش میتونم پاشم برم خرید،خخخخخ!رایتی پوشک چه مارکی خوبه؟
من بلوار فردوسم.لباس تو خونش را مارک اشور یا به اوران بخر عالیه. لیلی جون کار خوبی میکنی...منم مثلا خشک کن همه یک بسته 4تایی میخریدند اما من دوعدد با چک و جونه خریدم چون میگفت پک را باز نمیکنم.شیشه هم ان شالله فقز برای این لازم بشه که شیر بدوشیم بزاریم براش کنار.چون من برام مهمه شیر خودمو بخوره
زری جون من کارترز یه سری لباس گرفتم از امریکا هم سفارش دادم وقتی رسید فهمیدم اشتباهی همش استین کوتاه انتخاب کردم حواسم به سرمای اینجا نبوده تو حواست باشه جنس و گرمی لباس مناسب فصل و دمای خونه باشه.بعدشم این لباسایی که جلوش باز میشه راحت تره از اونایی که از سر باید تنش کنی اینم سر این کاترزا حواسم نبود همشون جلو بسته ان
زری راستش ما نخریدیم مال دختر همسرمه که الان 6 سالشه. ولی بچه دوستم که داره همش بچه روش بود بازی میکرد فهمیدم خوبه. یکمی گرون بود اگه از قبل نداشتیم فک نمیکنم میخریدم چون واجب نیست به نظرم