2777
2789
اوایل فقط عوض کردنش و شیر خوردنش و حموم کردنش هست . چیزایی که مرتب با اینا باشه چیه ؟ لباس مناسب شیردهی مثلا داری ؟ یه پد های نرم هم هست که میذارن توی سوتین که شیر رگ میکنه به اون جذب بشه . یه جغجغه های نرم که صدا بده و رنگ وارنگ باشه هم خوبه چون بچه چشمش هنوز دیدش کامل نیست رنگوارنگ دوس داره .
همین چیزها دیگه.ریز ریزن ولی رو مخه دیگه! مخصوصا که بی تجربه هم باشی مثل من. لیلی جون مرسی از راهنماییت عزیزم،حالا برم یه کم تمرکز کنم بلکه خوابم برد فردا وقت دکترمه.ایشالا بعدش میرم این خرت و پرت ها میخرم که یه کم خیالم راحت شه.شبت قشنگ عزیزمم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لوازم بهداشتیم،شامپو،شامپو بدن،روغن یا لوسیون،کرم سوختگی،کرم دست و صورت. یک پک هم حوله های مربع شکل به ابعاد 20*20ا برای پسرم خریده بودم که شش تا توش بود و سه تاش نو بود از همونا برای صورتش استفاده میکنم. کلاه هم حتما یدونه بخر.
آفرین آزاده جون مرسی از راهنماییت . منظورت از خشک کن دستمال های نخی هست که پای بچه رو خشک کنیم ؟ حتما باید خوب شسته و خشک بشه ولی فکر کردم با حوله و پارچه هایی که داریم