2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی فاطیما جون. من هفته سی یک و هشتصد بود اما سرمای بدی خوردم و دو هفته بعد به خاطر مایع امونیاتیکم مجبور شدم شدم بدم شده بود یک و هفتصد بیچاره. من تا الان هفت کیو اضافه کردم. ان شالله طبیعی زایمان میکنی.پسر من که بدنیا نیومد و مجبور شدم سزارین کنم
اخیییی ب سلامتی ازاده جون پس بچه دومته من دکترم گفت سونو زیادش خوب نیست بهتره هفته اخر بری ننوشت برام...فک کنم بچم فسقل باشه عین بچگیای خودم مرسی ازاده جون..شمام ایشالا زایمان بی دردسر و راحتی داشته باشی
مامان متین جون شما کارهای اتلیه اسمان و دیدین؟خوبه؟ ازاده جون منم تقریبا نزدیکم به اریا شهر.اوکی اگه خوب بود بی زحمت به منم بگین.مرسسسسییی.منم هنوز سونو نرفتم ولی اخرین بار گفت 1670.خودم 15 ن چاق شدم چطوری کم کنم!
من خیلی زیاد ب وزنم اهمیت میدادم اما نمیدونم چرا دیگه برام اهمیت قبلو نداره! پنج شیش کیلو که موقع زایمان کم میشه میمونه باقیش که میگن موقع شیر دادن اونم کم میشه...حالا خدا داند منو بگو پیش پیش مانتو برا عیدمم گرفتم حالا خوبه اندازم نشه ها
ازاده جون از اون لحاظ ضرر که ن الان دو تا از فامیلای ما اوایل ماه زایمان کردن که موقع زایمانشون اخر این ماه بود و ۲۰ روز زودتر این اتفاق براشون افتاد هر دوشونم سونو رفتن و بعدشم کیسه ابشون پاره شده بود خیلی سخته ازاده جون ...درکت میکنم ....سختیاش وقتی بچه ب دنیا بیاد بدترم میشه...خدا کمکت میکنه عزیزم