2777
2789
سلام من 34+3هستم. زری جون من برای پسرم اونت خریدم و خیلی راضی بودم و برای دختری هم همونو خریدم.البته سرشیشه اضافیش به سختی گیرم اومد. خدا راشکر پسرم بیست و سه ماه شیر م را دادم .با اینکه تایم زیادی را کنارش نبودم. من شیر دوش دستی گرفتم.اما برقی راحتتره.البته دکتر اسد زاده و گرجی میگفتند حتی از دستی هم استفاده نکنید فقط با دست بدوشید
من هم درد را کماکان دارم.یکشنبه پسرم کلاس موسیقی داشت و کمی سردم شد اوجا حسابی اذیت شدم.بعضی اوقات راه حتی نمیتونم برم.خیلی سخته. ان شالله مدت باقی مونده برای همه به سلامت بگدره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زری جون رفتم دکتر قرص داد گفت عفونته... مرسی عزیزم من که از شیر دوش و شیشه شیر اطلاعات مفیدی ندارم...فک نکنم زیادم استفاده بشه من لباس گرم فقط دو تا مخمل سرهمی سایز صفر گرفتم که تا عید شایدم بعد عید اندازشه ...بعد عیدم که اینجا کلی هوا گرمه...هرجام بخوام ببرمش با پتو اینا میبرمش دیگه
مرسی ازاده جان،ایشالا همگی صحیح و سالم نی نی هامون و بغل کنیم.منم یه سر همی مخمل گرفتم،یه بافتنی هم داشتم از قبل.یکیم الان خودم دارم میبافم اگه برسه تا تولد نی نی البته!!فاطیما جون کجایی مگه؟سخت هست ولی چون من کلی کار عقب اقتاده دارم نمیخوام زود بگذره.
منم الان هفته ٥+٣٥هستم رفتم تست ادرار دادم عقونت ادراری داشتم دکتر برام ٣٠تا سفالکسین نوشت امروز تموم شد ولی هنوز بعضی وقتا احساس خارش تو ناحیه نوار بهداشتی دارم ولی ترشحاتم بی رنگ و بو اند نمیدونم عفونتم خوب شده یا نه همش استرس دارم که خدایی نکرده رو نی نی تاثیر بزاره
مامان متین منم ترشح دارم اما اصلا خارش نداره دکترم گفت اگه سوزش و خارش داشته باشه خوب نیست بهتره بگی ب دکترت تا داروهاتو عوض کنه حتما خوب میشی منم تیروئید دارم ابم میخورم وزنم زیاد میشه...خعلی بده...غذامو کلی کم کردم اما باز هر بار چکاب یک کیلو وزنم زیاد میشه... ایشالا زودی زایمان میکنیمو از این مشکلات خلاص میشیم