2777
2789
🌟🌟🌟🌟شوی حراج ۵۰٪ویژه مادروکودک🌟🌟🌟🌟 🌟🌟🌟🌟 👈 مزون سروش👉 👈👈 نیوکالکشن و حراج ٥٠٪👉👉 👈 با حضور چندین پیج بزرگ اینستاگرام👉 👈👈👈سه شنبه تا پنجشنبه👉👉👉 ⏳١٤ و ١٥ و ١٦ بهمن ماه ⏳ 👈 پاسداران، انتهای بوستان دوم، خیابان گیلان غربی، پلاک ٤٠، طبقه دوم،👉 ⌚ از ١٠ صبح تا ٦ عصر ادرس اینستا : 🎀@soroushmezon 🎀@soroushmezon 🎀🎀@soroushmezon 🎀🎀🎀@soroushmezon 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 👣👣👣👣👣👣👣👣👣 💖 برترین لباس کودک از سیسمونی تا ١٥ سال💖 🎁 زنانه ترک 🎁 ٠٩٣٨١٥٥٤٣١٤
خدایا،مرا آن ده که آن به
زری جون من کارای عکاسی بارداری شو ندیدم ولی عکاسی از نوزاد و کودکش و دوست داشتم تو گوگل سرچ کن اتلیه عکاسی اسمان سایتش میاد نمومه کارای عکاسی از کودکش و میتونی اونجا ببینی اگه هم اینستا داری برو minazstudio رو فالو کن این هم نمونه عکس بارداری داره هم کودک .اسمان سمت سعادت اباده و میناز سمت پاسداران

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.