2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره آزاده جون از ذوقم زرنگی کردم:-D از این سرهمی های بدون جوراب بگیر..چون زود براش کوچیک نمیشه.راحت پاهاشو تکون میده.در ضمن دیگه هوا هم خیلی سرد نیس که مچ پاهاش یخ کنه.میتونی جوراب پاش کنی. من کری یر و کالسکه دخترمو بخشیدم.تختشو میخوام بفروشم.فقط چند دست لباسش مونده. برای این نینیه اسفندی هم تخت و پارک و کری یر و تاب برقی و آغوش وکالسکه گرفتم به اضافه همه ی لباسای نوزادیش

سلام. زهره جون انشالله همیشه سلامت باشند.من خیلیییییی دوست داشتم اولی دختر باشه،اما خوب نشد اما دومی برام مهم نبود،یعنی میگفتم پسر باشه خیلی برای رهام بهتره،که قسمت نشد پسر من برادر داشته باشه.
زیبا جون حیلی متاسفم امیدوارم زود بگذره و سخت بگذره بهت . قبل از اون میخوام بپرسم مطمئن هستی که بهت اطلاعات درستی دادن ؟ با دکتر دیگه ای مشورت کردی ؟ خیلی ممکنه تشخیص اشتباه بدن متاسفانه . از روی سونوگرافی همچین تتشخیصی دادن ؟ دعا میکنم بخیر بگذره عزیزم