2777
2789
اره ازاده جون امروز نوبت دکتر خودمه دکترم قدغن کرده لیمو شیرین و لیمو ترش پرتقال بخورم دیروزم از بس گلودرد تب داشتم ناپرهیزی کردم عسل ابجوش لیموترش خوردم خیلی سرماخوردگی بدیه ایشالله هیچکس دوران بارداری نگیره
خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است... صبرش تمام شده است ... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است.. خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب!
من جواب غربالگری دومم حدودا دوهفته طول کشید چون فرستادن تهران
خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است... صبرش تمام شده است ... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است.. خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیز منم میترا هستم بچه دوممه و تاریخ زایمانو برام 12اسفند زدن بچه اولم یه دختر شیرین 4ساله هست دکترم عارفی بیمارستان بهمن از آشنایی باهاتون خوشوقتم
زیباترین حس زندگی وقتی که بچه هاتو تو آغوش میگیری
سلام دوستان منم تاریخ زایمانم طبیعی 16 اسفند سز 2 اسفند
در اوج یقین اگرچه تردیدی هست،در هر قفسی کلید امیدی هست، چشمک زدن ستاره در شب یعنی، توی چمدان ماه، خورشیدی هست ... خدایا شکرت. دختر کوچولوم رو به تو میسپارم
سلام به دوست جدیدمون.ایشالله به سلامتی اینجا خیلی خلوته کاش بیشتر از خودمون بگیم راستی جواب آزمایش کواد مارکر یا غربالگری سه ماهه دوم سه روزه کاری طول میکشه تا آماده بشه.من آزمایشگاه سعید تو پاسداران رفتم این روزا حالم بهتره که وارد هفته 16شدم.احساس خستگیم کمتره.خداروشکر.بعضی شبا تکونای نی نی هم حس میکنم!

سلام مامانای عزیز منم از اشنایی با شما خوشوقتم زیبا جون واقعا توی هفته ی 16 تکون ها رو حس میکنی ؟ من اصلا نمیفهمم :( . امیدوارم همگی بارداری خیلی خوبی داشته باشیم و فرشته هامون به موقع و سالم بیان توی بغامون