2777
2789
سلام ممنون لیلی جون وای مبارکه آزاده جون.خداروشکر منم امروز جواب آز کوادمارکر میاد.احتمالا باید تمام سونو و آزمایشهام رو ببرم مشاوره ی پریناتولوژی امیدوارم به خیر بگذره آره لیلی جون حسش میکنم.گاهی با کل بدنش فشار میده.گاهی هم لگد کوچولو میزنه.از اوایل هفته 14حس میکنم. البته بارداری اول دیرتر حس کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازی جون نگران نشو من همونم که تو حس کردی تا بحال نفهمیدم ولی ضربان قبلش مثل اسب برقراره .هر بچه ای یه طوریه خیلی نمیشه مقایسه کرد . نی نی های خوشگلمون دارن رشد میکنن
سلام آره منم مثله آزاده جون حرکات کم قدرتی رو حس میکنم من اکثر خریدهاشو کردم!کم کم باید یک ماه دیگه همشونو بزارم کنار هم و ببینم چی دارم و چی کم دارم ویه سری وسایل قبلی دخترم رو ببخشم یا بفروشم آره مدیر اصلا نیس

زیبا جون پس خیلی زرنگی.من فقط یه ست بیمارستان و یک سری سایز صفر خریدم.همین!!!! میخوام از اذر خریدهام را انجام بدم.البته واقعا قصد دارم زیاد خرید نکنم.چون سر رهام خیلی لباسهاش دست نخورده موند