2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه میخواین یه تولد دوست داشتنی داشته باشین..تولد کوچولوتون تک باشه و تو ذهنه همه بمونه..ما از شخصیت مورد علاقه کوچولوتون تم تولدش رو طراحی میکنیم.. طراحی.. اجرا.. مراسم جشن های شما.. همراه با چاپ اماده سازی .kafshdoozak.themeparty@gmail.com Viber pm::09360007441 Kik:: kafshdoozaktheme
سلام مامانای عزیز لطفا اگه تجربه اش رو داشتید راهنمایی ام کنید من دیابت حاملگی داشتوم والان پسرم 6 ماهه است و غذا شروع کرده به نظر شما غذاش باید بدون شکر و یا هر نوع شیرینی باشه؟ میخوام براش مجموعه آموزشی بگیرم به نظرتون این سه ته کدوم بهتره؟ صد آفرین، بی بی انیشتین یا هوشان
سلام خوبیین پسر من متولد 10 اسفند خیلی خوشحال شدم که باهتون اشنا شدم ارتیمیس عزیز نوزادان درکی از مزه ندارن من به دستور پزشکش یک قاشق غذاخوری سر خالی شکر داخل فرنیش میریزم داخل سوپ پسرم نمک نمی ریزم فقط موقع خوروندش بهش کمی لیموترش تازه داخل سوپ میچکونم اگر برای دیابتت کمی ترس داری بهترین شیوه مشورت با دکتر یا سوال از مسولین بهداشته
ارتیمس عزیز برای خرید مجموعه اموزشی به نظر من شرط اول در فعالیت بچه مادر و طرز برخورد با اونه تو خونه باهش حرف بزن کنارش کلمات رو بنویس ویا نقاشی کن البته این کار در سن 12 ماهگی به بعد بیشتر اثر داره ولی برای خرید هم اینقدر وسواس به خرج نده افرین به تو که اینقدر به فکر کوچولوتی
دوست گرامی تمایل به خرید پوشاک کودک اصل (مادر کر - کارترز - کلوین کلین و ... ) به صورت آنلاین دارید ؟ می توانید به گروه لباس کودک باران در وایبر با شماره 09350528294 ملحق شوید .و همچنین از سایت ما دیدن نمایید .www.baranonline.com
2810