2777
2789
عنوان

نظر سنجی در مورد نمایش اسامی کاربران در تبادل نظر و کلوبها

| مشاهده متن کامل بحث + 6411 بازدید | 122 پست
با تشکر اززحمات شما و همکارانتون

بنظر من توى قسمت تاپیکها اسم کاربر نوشته بشه یا نشه اهمیت خاصى نداره .. فقط مساله اصلى کلوپهاست , با توجه به اینکه کلوپ خصوصى نداریم فکر کنم راه حل خوبى باشه که فقط اعضایى که با کاربرى وارد میشن بتونن محتویاتشو بخونن نه مهمان !!!
ممکنه لطفا وقتی جستجو میکنیم کلوپ ها رو هم جزو جستجو قرار بدین

چون الان هر چی سرچ میکنیم فقط تبادل نظر و مقالات سرچ میشن
ممکنه کلوپ ها رو هم اضافه کنین جزو جستجو؟
ممنون
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول از همه این لایکای جدید که زیر امضاها هستش اینو من دوس ندارم هم اینکه مشخص نمیشه کی کی رو لایک کرده هم شلوغ شده
دوم اینکه اسم کاربرا رو تو تایپیکا نزنین این جوری همه راحت ترن تو کلوبا من مشکلی ندارم اخه اصن تو کلوپها نمیرم
2805
سلام عمو پرویز. به نظر من اینکه اسم کاربرا اون بالا میاد خیلی خوبه. خوب اگه کسی دوست نداره اسم کاربریش بیاد اون بالا خارج میشه تا به عنوان مهمان اسمش بیاد. منتها اسامی طوری بیاد که زیر هم باشه تا راحت تر ببینیم .
در مورد اینکه تاپیک های ایجاد شده توسط کاربر که زیر مشخصات میاد اصلا موافق نیستم.
لایک ها هم توی کادر مشخصات بود بهتر بود. اینطوری صفحه شلوغ شده
تغییرات ایجاد شده تا حد خیلی زیادی حریم خصوصی افرادو از بین برده
من دیگه اینجا احساس امنیت نمیکنم
همش حس میکنم اگه اسمم لو بره تاریخچه ام هم لو میره و اینو نمیخوام
حتی تاپیک هایی کهع قبلا زدم و الان حذف کردم نشون میده و این خیلی بده
جناب آقای زاهد

سلام و خسته نباشید

به نظر من توی کلوپ ها نمایش اسامی کاربران خوبه ......هر چند که به قول دوستان هر کس که دوست نداره دیده بشه بدون وارد کردن یوزر و پسورد وارد میشه و دیگه هم اسمش دیده نمیشه!!

اما در مورد تاپیک ها به نظر من بودن یا نبودن اسامی خیلی فرقی نمیکنه چون تاپیک رو میشه گفت حالت عمومی داره و هر کسی میتونه بیاد بخونه و از مطالبش استفاده کنه ......چیزی که در مورد کلوپ ها اصلاااااااااااااااااا صدق نمیکنه

و البته ما همچناااااااااااااان منتظر کلوپهایی هستیم که فقط اعضا با دعوتنامه بتونن وارد شن ............ ممنون
الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
2810