ایکاش یه جایی برای اپلود عکس تو نی نی سایت قرار بدین یه عکس میخوایم بزاریم کلی دردسر داره خداییش قبلا کاربرها بارها درخواست دادن
در مورد نشون دادن اسمه کابرها من کاملا موافقم چون خیلی از کاربرها هر چی هم بهشون بگین دفت نمیکنن تو موارد امنیتی و خیلی عکسهای شخصی رو میزارن و حرفهای کاملا خصوصی یا تلفن و ادرسشون رو و گاها براشون خیلی مشکل پیش میاد مخصوصا تو ساتی مثله نی نی سایت خیلی از این موراد پیش میاد لااقل اینطوری میفهمن چند تا چشم نامحرم هست و مراقب باشن من که کچل شدم از بس تذکر دادم و دیگه اینگه با این امکان نشون دادن اسمها مثلا ما فهمیدیم کیا دارن چهار ساله مارو میخونن همه چیز رو در مورد خودمون و بچه هامون میدونن و باعث شد کلوپ رو حذف کنیم که دیگه نتونن برن پستهای قبل رو بخونن رد بچه ها رو بگیرن بعد از این هم حواسمون هست چطوری از محیط ناامن اینترنت استفاده کنیم خلاصه که من همه جوره راضیم از این مورد .در مورد بخش اگهی های فروش توی تاپیک ها واقعا نیازی به فروش خودرو هست ؟ یه متفرقه بزارین خوبه دیگه نه؟ من می بینم اقایون میان اگهی میکنن برا م خیلی جالبه که فقط به این منظور میان تو سایتی با اهداف مشخص البته نمیگم سایت کاملا زنونه است (هر چند ما دوست داریم باشه
)چون ما از اول بخش پدران هم داشتیم ولیییییییییییییی اینکه یه محل برای تبلیغ فروش ماشینهای اقایون باشه نه موافق نیستم
تو قسمت لایک هم که من خودم خیلی دوسش دارم خیلی خوب میشه با نگه داشتنه کلیک روش بشه فهمید کیا لایک کردن عینه فیس بوکه عزیز