2777
2789
عنوان

نظر سنجی در مورد نمایش اسامی کاربران در تبادل نظر و کلوبها

| مشاهده متن کامل بحث + 6411 بازدید | 122 پست
من برام واقعا سواله که تاپیک هایی با وجود یک یا دو پست چرا هستن؟
لطفا امکان حذف شدن تاپیک های غیرفعال بعد از یک ماه رو بذارید. مثل کلوب ها. چون معمولا یا به نتیجه رسیدن یا تکراری هستن و یا بی محتوا.
تاپیک های مفید هم که همیشه فعالن. در مورد اونا حرفی نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا گذشته از این تغییرات یه فکری به حال سرعت سایت کنید من شخصا تا بخوام تاپیکامو پاک کنم کلییییی وقتمو میگیره واسه همین بیخیال میشم

یا حداقل روال حذف رو عوض کنید مثلا بشه همه رو تیک دار کرد و با هم پاک کرد تا اینکه واسه حذف هر تاپیک چند مرحله رو اجرا کرد این خیلیییی وقت گیره اونم با این وضع سرعت
ایدن ادرس درست نیست گمونم چیزی نشون نمیده اگر المیراست پیداش کردم

خخخخخخخخخخخ مادرانه شاید امروز مهم شدم خودم خبر ندارم
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
2805
با تشکر از زحماتی که میشکشید ولی باید بگم به نظر من اصلا تغییرات جدید جالب نشده فقط باعث شلوغی صفحه شده ادم نمیتونه پستها رو بخونه بعضی از کاربران هم توی امضاهاشون تیکر گذاشتن که دیگه بدتر باید بگردی پست رو پیدا کنی همش چندتا خط رنگی میبینی که باید دنبال پست باشی کاش بهتر طراحی بشه

لایک تو کادر خود فرد بود بهتر بود الان یه خط اضافه شده به زیر پست.
همه اکثرن تو تاپیکان دیگه ما دوس داریم بدونیم کیا میان تو جمع ما ها
زندگی زیباست.........[smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley]
اقای زاهد منم برای تاپیکا یه پیشنهاد دارم. اینکه مثلا هر کاربر در ماه بتونه تعداد محدودی تاپیک درست کنه. مثلا حد اکثر ده تا تاپیک برای هر کاربر در ماه. اینجوری دیگه کسی هر موضوع مسخره ای رو تاپیک نمیکنه و تبلیغای اعصاب حورد کن تا حدی کنترل میشن. تازه همه کم کم یاد میگیرن که موضوعشونو توی تاپیک قبلشون ادامه بدن و هی فرت فرت تاپیک جدید ایجاد نکنن.
عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
قبلن سایت آدمو میذاشت تو آمممپپپااااسس .آمپاس نه هااا آآآآممممپاسسسسس

ولی الان عالی شده

یه دنیا ممنون که به کاربراتون احترام میذارین
خدا به کارتون خیر و برکت بده آمین
***** فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین *****
نه بابا لایک ها خوبه تورو خدا بذارین باشن
من دوسشون دارم تازه اگه دیسلایکم کنارش باشه بهتر

من بیشتر ترچیح میدادم وقتی لایک میکنم پستیرو به جای اینکه یک عدد بافونت مثلا 10 که خیلی بزرگه نمایش بده یه عدد ریزه پیزه مشکی رنگ همون تو نوار صورتی مشخص میبود هم جمع و جور تره هم شیک

ولی بازم ممنونم
ایشالله روز به روز شاهد موفقیت این سایت باشیم

مرسی عمو زاهد
***** فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین *****
2810