2777
2789
عنوان

ای کاش میدونستم فرصت اینقدر کوتاهه مهرزاد جان...

| مشاهده متن کامل بحث + 4908 بازدید | 327 پست

هدیه جونم عزیز دلم ،،،خوبی ،،پرنسس زیبامون چکار میکنه ،،،حال مهرزاد رو ازت نمیپرسم چون میدونه اون حالش از همه مون بهتره و خدا خودش مراقبت اون شیر مرد قشنگمون هست

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
هدیه جونم عزیز دلم ،،،خوبی ،،پرنسس زیبامون چکار میکنه ،،،حال مهرزاد رو ازت نمیپرسم چون میدونه اون حا ...

سلام عزيزم .همه چي خوب و عالي بغير از ...

ممنون كه هنوز فراموشم نكردي دوست مهربونم ،😍😍😍

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم .همه چي خوب و عالي بغير از ... ممنون كه هنوز فراموشم نكردي دوست مهربونم ،😍😍😍

سلام مامان مهرزادجان...خوشحالم که بازم اینجا میای...مهرسا خانوم چطوره؟حتما حسابی شیرین زبونی میکنه واست...خدا خانوادتونو حفظ کنه درکنارهم  و دعاهای مهرزاد عزیزهم در بهشت همیشه همراهتون باشه

بعضیا از عقل...فقط دندونشو دارن

سلام مامان مهرزاد جون 

من همیشه بیادت بودم اینجا رو گم کرده بودم که بیام 

خدارو شکر که حالت داره بهتر میشه 

مهرسا جون چند ساله شده 

خدا هم به من یه دختر نازو قشنگ داده که الان 1 سالو 5 ماهشه 

آرینا جون 95/9/14 اومد تو بغلم من باهاش ارامش دارم 
سلام عزيزم .همه چي خوب و عالي بغير از ... ممنون كه هنوز فراموشم نكردي دوست مهربونم ،😍😍😍

سلام عزیزم دلم. خدا پسرتو رحمت کنه.جای پسرت بهترین جاست.امشب تاپیکتو پیدا کردم.بخاطر دختر کوچولوت وشوهرت به زندگی برگرد عزیزم.همه ما تو زندگیمون سختی وغصه داریم.اما چه میشه کرد.دنیا دار مکافاته.

🌼زندگی گر هزار باره بود،بار دیگر تو،بار دیگر تو...🌼

هدیه عزیزممم خوبی ،،،،،،بیا یه کم از پرنسس کوچولمون تعریف کن ،،،،،امیدوارم با خنده هاش قلبتو شاد کنه ،،،،،،،مهرزاد عزیزم هم برا همیشه تو قلبمون و مطمئن هستم تو خونه کنار تو و خواهرش و باباش کلی کیف میکنه ،،،،هدیه خدارو هزار مرتبه شکر که پرنسست کنارته و خدا این هدیه با ارزش رو بهت داد ،،،،افتخار میکنم که دوست عزیز و قوی و مهربونی مثل تو دارم ،،،،

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
هدیه جونم عزیز دلم ،،،خوبی ،،پرنسس زیبامون چکار میکنه ،،،حال مهرزاد رو ازت نمیپرسم چون میدونه اون حا ...

سلام .

ممنون خوبیم شکر ،مهرسا خانم خوبه و عشق کوچولوی ماست همه ی دنیای ما .

آقا مهرزاد هم در عمیقترین جای قلبم عاشقانه کنارمه .

خودمو با خیاطی سرگرم میکنم .و برای دخترکم میدوزم و روزها رو میگذرونم .گلکاری میکنم و با سرگرمیهای کوچک خودمو شاد نگه میدارم .

این بین هم گاهی دلم میگیره و بخودم حق میدم و غمم رو بغل میکنم و بهش اجازه میدم که باشه .

اینه روزگار من .❤❤❤

سلام مامان مهرزاد جون  من همیشه بیادت بودم اینجا رو گم کرده بودم که بیام  خدارو شکر که ح ...

خدا رو شکر عزیزم .خدا کوچولوی نازنینت رو براتون حفظ کنه .

مهرسا جان الان سه سال و ده ماه و پانزده روزش هست .

متولد 25/8/93

خدا رو شکر عزیزم .خدا کوچولوی نازنینت رو براتون حفظ کنه . مهرسا جان الان سه سال و ده ماه و پانزده ر ...

خدا حفظش کنه براتون 

انشاالله همیشتنتون سالم و دلتون شاد باشه عزیرمه

آرینا جون 95/9/14 اومد تو بغلم من باهاش ارامش دارم