2777
2789
سلام بچه ها من خودم خیلی عصبیم دست خودم نیست کوچکترین چیزی به همم می ریزه دیگه خودم از دست خودم ناراحتم دلم می خواد ببینم ریشش کجاست که لااقل پسرم مثل من نشه شماها هر کدوم اینجوری هستید می دونید ریشش کجاست؟ مثلا من مادر پدرم عصبی بودن و هستن محبتشونو هیچوقت بهم بروز نمی دادن فکر می کنم بی اثر نبوده
منم همیشه تو خانوادم دعوا بوده
اللهم صل علی محمد وال محمد.
خدایا شکر.فرشته کوچولوی من . ممنون که امدی تو دلم.قول میدم مامان خوبی باشم.توکه انقدر خدا دوست داره واسه دوستام هم دعا کن نی نی بیاد تو دلشون
منم همینطور خیلی استانه تحملم کمه زود قاطی میکنم خیلی از این رفتارام ناراحت میشم ولی هرچه قدر تلاش میکنم نمیتونم بذارم کنار البته خیلیش به کمبودهای بدن مثل اهن و ویتامین برمیگرده مقداریشم اموزشه مقداریشم ژنه
بعضیاازعقل فقط دندونشودارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
من بعد از فوت پدرم زندگی برام سخت شد و مادرم افسرده وعصبی بودن ولی من همچنان روحیه موحفظ میکردم
دانشگاه قبول شدم کمی عصبی شدم ولی با ازدواج و اذیت وآزارهای قوم شوهر حسابی عصبی شدم
کسى که از چیزى میترسد، از آن فرار مى کند و کسی که از خدا مى ترسد به سویش مى رود.
پس نتیجه میگیریم اگه ما تو خونمون شرایط خوب مهیا کنیم بچه های ارومی پرورش میدیم
اللهم صل علی محمد وال محمد.
خدایا شکر.فرشته کوچولوی من . ممنون که امدی تو دلم.قول میدم مامان خوبی باشم.توکه انقدر خدا دوست داره واسه دوستام هم دعا کن نی نی بیاد تو دلشون
2804
عزیزم امثال ماها که محبت درست حسابی از پدر مادرامون ندیدیم نمیتونیم یعنی بلد نیستیم که به بچمون محبت کنیم مامان بابای منم با اینکه خیلی زحمت میکشیدن ولی زبون نرم و نوازش و محبت نداشتن همش تهدید همش کنترل زیادی نتیجشم میشه این
خیلی حس بدیه خیلی اینکه همش بچه گیه خودت با اونهمه سختگیری و تنبیه جلو چشمت بیاد و بخوای خیلی ارومو منطقی با بچت رفتار کنی میسدونم اون بچه بی گناه تقصیری نداره ولی یه حس ازار دهنده مثل انتقام ناخوداگاه میاد سراغ ادم
2805
الانم که جلو مامان بابام پسرمو که خیییییییییلی هم شیطونه رو یه وقتایی تنبیه میکنم ناراحت میشن میگن نکن گناه دارا من گناه نداشتم یه بارم همه حرفامو به مامانم گفتم بهش برخورد و قهر کرد
سلام منم توی جو متشنجی بزرگ شدم که در نهایت به طلاق ختم شد ولی باز هم تموم نشد و کشمکش های مهریه بده نفقه بگیر ادامه داشت تا وقتی که ازدواج کردم شوهرم به شدت آدم خونسرد و آرومی هست رو من خیلی تاثیر گذاشته ولی هنوز کامل نتوسنتم خودم رو کنترل کنم اوایل انقدر اوضاعم وخیم بود که یه نفر یه تنه بهم میزد به یه جنگ تبدیلش میکردم خیلی خیلی رو خودم کار کردم و الان بهترم یه ذره گذشت رو یاد گرفتم چیزی که هرگز توی خانواده خودم اصلا ندیدم ولی هنوز هم یه بار یه حرف رو میزنم توقع دارم طرف مقابل کامل مطلب رو بگیره یه بار میشه دو بار یه کم تن صدام میره بالا