2777
2789
عنوان

کیفیت زندگی زنان شاغل بهتر است یا خانه‌دار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22598 بازدید | 41 پست
منم با مریم جون موافقم . من خودم هم شاغل بودم . هم یه مدت که پسرم کوچیک بود تو خونه بودم . تو خونه بودن حوصله ی آدمو سر میبره ولی روح روانت آرومه . من از زمانیکه دوباره اومدم سر کار همش خسته ام . از سرکار که میام یه عالمه کار تو خونه ریخته سرم . تا نصف شب باید بشورم و بپزم برای روز بعدی که میخوام برم سرکار .
برای اینکه اینجا تقسیم کار بین خانمها و آقایون معنی نداره . خانم بیچاره بیرون خونه پا به پای آقایون کار میکنه . تو خونه هم که میاد دوباره کلی کار هست . حداقل برای من که اینطوریه . شوشو از سرکار میاد استراحت میکنه ولی من ..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موافقم........
من به شخصه هر وقت مشغله زیادتری از جمله کار و دانشگاه و کلاس دارم به طرز عجیبی قدرت مدیریت زمان بندی ام بالا میره و به همه کارهایم هم خوب میرسم وی وقتی توی خونه هستم علاوه بر اینکه احساس پوچی میکنم و به دختر و زندگی ام هم کمتر میرسم
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
اگه خانمها کاد کنن و بچه ها رو جای مطمعنی مثلا پیش مادربزگ بذارن خوبه در غیر این صورت افتضاحه ماه پیش رفتم مهد تحقیق که ببینم خوبه یا نه وارد اتاق بچه ها که شدم تا یه هفته افسرده بودم که بچه ها چه کارهایی دور از چشم مادراشون انجام میدن مادر ها هم به خیال خودشون میگن بچه رو فرستادیم مهد احتماعی بشن من خودم خانه دارم به نظرم زن با کار بیرون داغون میشه در ضمن پول دادن مرد به زن یه قانونه چه زن خودش درآمد داشته باشه چه نداشته باشه در ضمن ما که دست دراز نیکنیم شو شو هر ماه مبلغی رو به کارتم میریزه تازه کل خرید خونه رو هم خودش میکنه
من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!
این به خود فرد بستگی داره و سلایق اون ادم یکی توی خونه ارامش داره یکی احساس پوچی میکنه البته این احساسات رابطه مستقیمی با رفتار شوشو داره
ولی من خودم بیکاری و بی هدفی تو زندگی آزارم میده . بی هدفی ارامش را ازم میگیره.البته گاهی مشکلات رسیدن به هدفم آرامشم را میگیره. ولی این ناارومی را به بیکاری ترجیح میدم.
بعدشم پول گرفتن از شوهر دست دراز کردن نیست اون پول مال تو ا که خدا میده دست اون
مامان دانیال
به نظرم وقتی زن سر کار میره واقعا برای روحیه خودش خوبه و گر نه اگه تو خونه بمونه حسابی دلش میگیره و از طرفی هم خودش در امد داره و این عالیه مگه نه؟
اگه یه روزی احساس کردی که خیلی تنهایی /فقط خدارو یاد کن /اون وقت که میبینی بهترین را داری/و خوش بخت ترىنى.
سلام
مایلید از فروش موارد زیر کسب درآمد کنید؟
فایل های پایان نامه ، مقاله ، پروژه ، گزارش کارآموزی ، طرح کارآفرینی ،نرم افزار ،برنامه های قابل اجرا در کامپیوتر و موبایل ، طرح های گرافیکی، طرح های لایه باز فتوشاپی و انواع فایل های گرافیکی قابل ویرایش ، فروش سورس کد برنامه های اجرایی و اسکریپت های طراحی وب سایت و ...
به طور خلاصه قرار دادن هرگونه فایل قابل دانلود ،
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=564722
دوست عزیزم هر ماه حداقل یکبار با کد #1114*789* شارژ کن و در قرعه کشی شارژ رایگان شرکت کن! قرعه کشی ها به صورت ماهانه انجام میشود.
سلام . من خودم شاغلم ولی از این وضعیت راضی نیستم. از طرفی هم دوست ندارم خانه دار باشم. به نظر من سرکار رفتن برای روحیه و همچنین منزلت اجتماعی خانوما خوبه. ولی نه هر کاری. کار خانوما باید طوری باشه که در کنارش بتونه هم به تربیت بچه ها رسیدگی کنه ، هم به کارای خونه برسه و هم برای خودش وقت بذاره. ولی کار من ساعت کاریش خیلی زیاده. الان که بچه ندارم ولی وقتی به دنیا بیاد به محبت مادر احتیاج داره که من وقتی براش ندارم. در ضمن با اینکه هیچ وقت برای خودم زمان نمیذارم و همیشه تو خونه در حال دویدن هستم ولی خونه ام هیچ وقت مثل خونه خانومای خانه دار برق نمیزنه. خودمم رو هم که دیگه فراموش کردم. از طرف دیگه دوست ندارم کلا سرکار نرم چون احساس می کنم دچار مرگ تدریجی شدم. زندگی بدون هدف خود مرگه.
داداش پانیذ کوچولو انشالا دی ماه میاد پیشش
من خودم کارمندم و همسرم خیلی بهم کمک میکنه.بعضی اوقات حتی اگه هم وقت کنم اما چون خسته ام غذا حاضری میخوریم. اینو میگم به اونایی که فکر میکنن ما زنای شاغل باید از نظر خونه داری بیست باشیم. هیچ ایرادی نداره اگه بعضی اوقات خونه نامرتب باشه یا مثلا آشپزی نکنیم. اتفاقا این مسئله ایجاد تنوع میکنه و باعث میشه زن فکر نکنه فقط وضیفه اش پخت و پزه.........خانم ها باید از آقایون بخوان کمکشون کنن نباید بار مسئولیت خونه رو خودشون به عهده بگیرن حتی زنای خونه دار هم از این مسئله خسته میشن. کار کردن بیرون از خونه هم به مادر هم به فرزند استقلال و اعتماد به نفس میده. من از وقتی بیرون کار کردم اعتماد به نفسم بیشتر شده
زندگی خیلی قشنگه فقط کافیه خوب نگاه کنی
خوب خانومای کارمند باید بدونن که بهترین کار برای برق زدن خونه اینه که دو هفته یه بار یکی بیاد خونتو تمیز کنه... بعدش اینکه اگه زن و مرد باهم کار کنند اقتصاد خانواده بهتر میچرخه و میتونیم خیلی از چیزهایی رو که دلمون میخواد رو بخریم و خیلی از نیازهای فرزندانمون رو فراهم کنیم. فرزندان ما برا ی اینکه آینده بهتری داشته باشند و بتونن پیشرفت کنند به پول و امکانات بیشتری نیاز دارن نه اینکه به مادری که از صبح تا شب تو خونس و معمولا هم هنری برای عرضه به فرزندش نداره. مادران شاغل بهتر در جریان جامعه و مشکلات اون هستند و در آینده بهتر میتونن بچه ها رو هدایت کنند. و یک فرزند به مادر شاغل خیلی افتخار میکنه.. وقتی روزی 24 ساعته پیش بچه باشی ناخوداگاه بچه کمتر قدر تورو میدونه و کمتر حساب میبره . و مادر براش یک موجود همیشه در دسترس و بی اهمیت میشه... حالا باید بزرگ شه و از مادر دور شه تا قدرشو بدونه.. ولی توی مادرای شاغل بچه همیشه تشنه مادره .. این نظریات من بید.. میتونیدهم مخالفت کنید هم موافقت
نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
من با کار کردن زنان در زمانیکه بچه دارن صددر صد مخالفم خودم شلغلم ولی میخوام استعفا بدم ازینکه در اوج نیاز کودکم سزکار رفتن بسیار پشیمونم و خودمو نمیبخشم
خدایا همه ما رو عاقبت به خیر بگردان ....برای حل مشکلم یه صلوات بفرستین ....ممنون میشم