2777
2789

سلام مامانا نوزادم شیر خودمو میخوره در کنارش شیر خشک کمکی میخوره چن روزیه وقتی میشبنم مثل همیشه شیرش بدم چن تا مک میزنه و گریه نمیخوره وقتی بلند میشم سر پا میخوره اخه یعنی چی؟دیگه ضعف کردم هی راه رفتم بر شیر خوردنش کسی این مشکلو داشته چاره چیه؟

پســــــــــــــــــــرم قلـ💙بـم دخــــــــــــــــترم دنیـ💗ام

پسر من وقتایی که لج داشت اینطوری میشد

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان شاید دوست داره تکون بخوره

نشسته آروم آروم تکون بخور شاید حل شد

از من به شما نصیحت دستی رو که نمیتونی گاز بگیری ببوسش.  با شما هستم خانومی که شوهر خوبی نداری ، پشتوانه نداری - پول نداری - شغل نداری - سر پناه نداری  و هیچ کاری هم برای مستقل شدنت نمیکنی، از اونور گیر میدی به شوهرت ، خانواده شوهرت ، رفتارهای بد شوهرت... و اعصاب خوردی راه میندازی اما هیچوقتم نتونستی رابطتو با شوهرت خوب کنی که هیچ بدترش کردی . پس دستی رو که نمیتونی گاز بگیری ببوسش. نمیخوای ببوسی؟ پس مستقل بشو. تو نمیتونی هیچکسی(شوهر) رو تغییر بدی.
2803

[QUOTE=122027110]ای جان شاید دوست داره تکون بخوره نشسته آروم آروم تکون بخور شاید حل شد[/QUOبه فکر خودم رسید عزیزم اما متاسفانه تشخیصمیده

پســــــــــــــــــــرم قلـ💙بـم دخــــــــــــــــترم دنیـ💗ام

یادش بخیر،منم دخترم عادت کرده بود ب خوابیده شیر خوردن،ب طوری ک چهار ماهگیش تو مسافرت شوهرم هر دو ساعت وای میستاد زیر انداز مینداخت بالش میزاشت من خوابیده ب دخترم شیر میدادم،مادر شوهرم میخندید میگفت ب بهانه دخترت ماهم ی خورده تو هوای آزاد میچرخیم.

احتمالً مال شماهم گوشش هوا میکشه تو نشسته نمیتونه میک بزنه تو حالت ایستاده این هوارو نداره.

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
2804