2777
2789
عنوان

کادو خریدم برا رفیق جان جانان❤❤+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 26 پست
ی جعبه بردار بعد توش پوشال بریز اونارو توش بچین

پوشال از کجا میشه پیدا کرد؟؟

تو زبان آذری..وقتی دو نفر خیلـــی به هم میان میگن که خدا^^خدا خاک اینارو از یه جا برداشته^^خیلـی تشبیه قشنگیه😍^^^^^^^^سنی سویرم جانیم
ازین جعبه ها هست فلزیه شکل قلبشو بگیر

دسترسی ندارم متاسفانه به این جعبه ها☺

تو زبان آذری..وقتی دو نفر خیلـــی به هم میان میگن که خدا^^خدا خاک اینارو از یه جا برداشته^^خیلـی تشبیه قشنگیه😍^^^^^^^^سنی سویرم جانیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دسترسی ندارم متاسفانه به این جعبه ها☺

یدونه کارتنی درست کن خب. تونت جعبه کادویی داره ازبن خشگلا یادمیده

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
یدونه کارتنی درست کن خب. تونت جعبه کادویی داره ازبن خشگلا یادمیده

وای عاره ایده خوبیه😻😻

قربونت 😘😘خب ۲۰ بهمن تولدمه چی میگیری برام؟؟😍😊

لامبورگینی😻

مبارکش باشه چندگرفتی همشو؟😆

همش شده 75☺☺