2777
2789
عنوان

امروز اجاق گاز افتاد رو پسرم ..

178 بازدید | 67 پست
اجاق گاز خیلی یهووی افتاد رو پسرم خدا رو شکر در قسمت فر باز بود و پسرم رفت تو فرش. ولی خب سرش ضربه خورد کنار بینیش کبود,شد و لثه اش خون مردگی پیدا کرد.بردیم از سرش عکس انداختیم خدا رو شکر ضربه نخورده ولی از غروب تند تند پلک میزنه مثل تیک شده...چراااا
زندگی خونواده ما 16 مهر 92 با اومدن پسرم شیرین تر شد دوستت دارم دلبندم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحم کرده ترسیده برای همین اینطوریه
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
از سرش عکس گرفتین یا سیتی اسکن کردین؟ بلا دور باشه خدا رحم کرد
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
از کجا و چجوری افتاد؟
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
مگه اجاق گازهم می افته؟؟؟
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
در فر رو باز کرد همین که بهش گفتم مامان دست به نزن خطرناکه یهو اجاق گاز برعکس شد روش . شیشه روی گاز از جا در رفت و خدا رحم.کرد
زندگی خونواده ما 16 مهر 92 با اومدن پسرم شیرین تر شد دوستت دارم دلبندم
2810