2777
2789
عنوان

توضیحی درباره ایمیل و پیغام خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 9307 بازدید | 129 پست
سلام
به خاط تحولات چشمگیر سایت سپاسگذارم
یه سوالی عست که ذهن خیلی کاربران را درگیر کرده
ممنون میشم تو یک مبحث جداگانه این را هم اطلاع رسانی کتید
پس از امکان تاسیس کلوپ نیمه خصوصی ظاهرا افراد بدون نام کاربری نمیتوانند وارد آن کلوپ شده و محتویات آن را مشاهده کنتد
اما در خیلی مواقع در کلوپهای نیمه خصوصی غیر از نام کاربران آنلاین نام مهمان هم دیده میشود که گاهی به چند نفر هم میرسد
خواهش میکنم در مورد این مهمانهای کلوپهای نیمه خصوصی توضیحات لازم را مبذول فرمایید.
ببخشید اگر سوالم با عنوان تاپیک همخوانی نداشت
سوال خوبیه. راستش خودم هم تعجب کرده بودم چرا اینجوریه. ولی توضیحش ساده است. کاربر مهمان هم میتونه صفحه اول همه کلوبها رو ببینه. همون صفحه که تاریخها رو لیست کرده؛ و درمورد تاپیکهای خصوصی، لیست اعضا رو. اینها جزو کسانی که توی اون کلوب هستند شمده میشه، ولی ممکنه تا چند روز دیگه این قسمت رو استثنا کنیم که شمرده نشه.

از دقت و توجه شما متشکریم
while (true){x = google(x) ? x : null; }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
قرائت سوره ی ( عبس ) برای پیدا شدن محمد طاهای عزیز

( وبلاگ محمد طاهای عزیز هست http://www.92329.blogfa.com/ )

( بچه ها مشارکت کنید لطفا فقط 5 دقیقه وقت می خواد )

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=22682&ChatDate=16-5-1392&PostID=42932486#42932486
یه درخواستی داشتم میشه تو صفحه ی لیسته تاریخ که اسمه اعضایه کلوپ رو زدین انلاین بودنشون هم مشخص بشه

ممنون
"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".
من یه مشکلی با یکی از تغییرات جدیدتون دارم!!!

اینکه بعد از ارسال پست متن ما از توی باکس پاک میشه خوبه .....اما به شرطی که واقعا ارسال بشه!!!!!!

واسه خود من بارهااااااااااااااااا پیش اومده که یه چیزی نوشتم بعد دگمه ارسالو زدم اما پستم ارسال نشده و متنم هم پاک شده

و چند بارش هم که داشتم یه چیزی تعریف میکردم متنم چندین خط بوده

و این به نظرم خیلی مشکل بد و بزرگیه

چون باید از اول همه رو تایپ کنم

ممنون میشم رسیدگی بشه

به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
سعی میکنم این مشکل رو زود حل کنم، ولی این کار رو هم امتحان کنید: توی بعضی بروزر ها زدن ترکیب کلیدهای ctrl+z نوشته پاک شده رو بر میگردونه.
while (true){x = google(x) ? x : null; }
همین الان اتفاقا برام پیش اومد اما با ctrl+z برنگشت متاسفانههههههههههههههههههههههههه
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
2810