2777
2789
عنوان

توضیحی درباره ایمیل و پیغام خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 9307 بازدید | 129 پست
واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی از خوشحالی میخوام جیغغغغغغغ بزنم دیشب درخواست دادم امروز درس شد ممنونننننننننننننننننننننننننننننننن همین که ان لاین بودنو بچه ها رو میتونیم همون بیرون ببینیم

از این خوشحالم که زودی درستش کردین

ممنوننننننننننن
"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید یه مشکل دیگه که هم من و هم بچه ها ازش شاکییم اینه که تا پست نزاری نمیتونی پستهایه بچه ها رو ببینی

اینجوری اکثرا صفحه بازه ولی میبینی کسی نیست در حالی که بچه ها پست گزاشتن و لی نمبینی بارها برام اتفاق افتاده
"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".
سلام
>> ببخشید یه مشکل دیگه که هم من و هم بچه ها ازش شاکییم اینه که تا پست نزاری نمیتونی پستهایه بچه ها رو ببینی
>> اینجوری اکثرا صفحه بازه ولی میبینی کسی نیست در حالی که بچه ها پست گزاشتن و لی نمبینی بارها برام اتفاق افتاده

درباره این مشکل توضیح میدید؟ کلوب یا تاپیک؟ لاگین کرده یا بعنوان یوزر ناشناس؟ لینکش رو بدید.
while (true){x = google(x) ? x : null; }
2805
مهسا عمو ساپورت نه دائی ساپورت

عمو ،عمو پرویزن

دائی یه عمه هم واسه ما بیارید تا خانوادمون تکمیل بشه

دائی ساپورت،عمو پرویز،خاله مونا و عمه......

(در روزهای آینده این جای خالی رو پر کنید تا عمه دارم بشیم میسی)

با تشکر آیلین از شهرمون
2810