2777
2789
عنوان

کسی نوزادش تا حالا برنشیت گرفته؟

372 بازدید | 40 پست

نوزاد من چهارماهشه بیشعور یکی سرماخورده بود بوسش کرده الان برونشیت گرفته ده روزی میشه این دکتر اون دکتر اخرش دارو دادن‌سرفه هاش قطع شد خلطش تقریبااز بین رفت ولی سینه اش هنوز یکم خس خس میکنه از یطرف به دکترش گفتم کی خوب میشه گفت دعا کن بدتر نشه از یه طرف دیگه این ویروس کرونا اومده حسابی نگرانم کرده میخوابم کابوس میبینم ..کسی تجربه ای داره این بیماری تا آخر میمونه و براشون مشکل ایجاد میکنه؟ یعنی بزرگ که بشن  زود زود سرما میخورن و ریه هاشون به مشکل میخوره؟ میشه از تجربیاتتون بگید

پسرمن داشت

فقط مراعات کن

بیرون نبرسرمانخوره به سروصورتش

اسفنددودنکن درمعرض دودقرارنگیره

سرخ کردنی نده

مایعات گرم بده داروهاشم به موقع بده

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّدوآلِ مُحَمَّدوَعَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالن حساسیت داره پسره منم همینجوریه دکترش گفت حساسیت برابعضیا هی قطع میشه بعد میاد ماله بعضیام مداومه نکران نباش شلغمو اب کن بزار اگر بخاری داری شب بزار رو بخاری تا صبح بخارکنه توخونه عالیه یا شلغمو بجوشون و بخارش بده یعنی عالیه هااا

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
کرونا ک هنوز ایران نیومده...دارو میخوره??خوب میشه ان شاالله

متاسفانه اومده دونفر گرفتن

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
جدی?کدوم شهر?من نشنیدم...

نمیدونم تو اینترنت خوندم تازه صاحب کار همسرمم گفته

دختر من چهل روزگی گرفت الانم که شش ماهه س چندبار سرماخورده و ریه ش عفونت کرده اسم کودکانم گرفته😔

سلام پرنسس چطوری؟

نینیت خوبه؟

تو مامانهای زایمان مردادی بودیم😁

متاسفانه دختر منم یکبار بخاطر رفلاکسش عفونت ریه گرفته یه هفته بیمارستان بستری شده

سه هفته قبل هم ازین انفولانزا جدیدا گرفتیم

انفولانزا خوب شده اما دوهفته ست که ریه اش خلط داره و خس خس

دوتا انتی بیوتیک هم خورد اما تغییری نکرد

دیوونه شدم 😭

یه مامان خوشگل،شیطون⁦ و با اراده⁦❤️⁩
سلام پرنسس چطوری؟ نینیت خوبه؟ تو مامانهای زایمان مردادی بودیم😁 متاسفانه دختر منم یکبار بخاطر رفل ...

سلاااام عزیزم قربونت خوبیم دختر منم تااازه خوب شده ریه ش عفونت کرده بود بمنم گفتن بستری کن من نکردم بردم دکتر دیگهذ انتی بیوتیک قوی داد چهل روزگی هم سرما خورد بدجوووور رفلاکسم داره شیر منو ول کرد شیشه هم نمیگیره با قطره چکون میدم خلاصه که پیرم کرده😀

خداجونم شکرت😍
سلام پرنسس چطوری؟ نینیت خوبه؟ تو مامانهای زایمان مردادی بودیم😁 متاسفانه دختر منم یکبار بخاطر رفل ...

اگر هنوز خوب نشده دوباره ببر دکتر خدانکرده عفونت تو بدنش نمونه

خداجونم شکرت😍
سلاااام عزیزم قربونت خوبیم دختر منم تااازه خوب شده ریه ش عفونت کرده بود بمنم گفتن بستری کن من نکردم ...

ای بابا اره یادمه ۴۰ روزش بود گفتی سرما خورده

چه بد ک شیر نمیخوره⁦☹️⁩

انتی بیوتیک قوی چی دادی؟

این عکس هفته پیش تو بیمارستان اینم الان توهم عکس بده ببینم نی نی تو🥰

ای جونم ماشالله نازنینم😍

زنده باشه

مگه بستری شد بیمارستان؟