2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منو صدا زدی اومدم😓😭😭😭

خدایا همسرم دنیامه،دنیاموبه تو میسپرم  دخترم زندگیمه،زندگیموبه تومیسپرم  پسرم همه جودمه،وجودموبه تو میسپرم  مادرام همه کسمن،واسم نگهشون دار  داداشام تاج سرمن،همیشه بمونن برام،ابجیام عشقامن،عشقاموواسم نگه دار  بابام تکیه گاهم بود😔ازمن گرفتیش پس مراقبش باش😔😓برای شادی روحشون یه صلوات واسش بفرس عزیزم😘👈من👉... سه نفرم:👈خودم😊👈غرورم😌👈اون روی سگم😁 بعلهههه اینجوریاس همه چی واس ماس✌بلاخره کم و زیاد مااینیم✋شما همینم نیستی😏

شیرینیش خیلی بیشتر اینجوری نگو خدا بدش میاد صد درصد راحت نیس ولی سخت هم نیس

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

من یه دختر شیطون دارم فداش شم خیلی اذیت میکنه چنان چنگایی میزنه که تموم دست و صورت من و باباش زخمه شبا اصلا خواب نداره ۵ و ۶ صبح میخوابه هرکارم کردم درست نشده دکتر گفت تا سه سالگی صبر کن عاشقشم و همه سختیاشم شیرینه

عزیزم بچه هم سختی داره هم شیرینی خاص خودش رو، یه وقتایی الکی بهونه میگیره یه وقتایی بی دلیل جیغ میزنه، ولی فقط کافیه یه کلمه بگه مامان یا مثلا بوست کنه، کل سختی های چند ساله از تنت بیرون میره و فراموشش میکنی

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 

سختی خیلی داره،دیگه لحظه ای برای خودت نیستی وهمیشه نگران هستی درهر سنی که باشه،ولی تمام سختیها به یه بوسه ولبخند شیرینش میارزه جوری که از خودگذشتن به تمام معنا فقط دروجود مادر وپدر خلاصه میشه

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

من دوتا بچه دارم فاصله سنیشون ٣ سال و ٤ ماهه هردو پسرن سخته اذیت میشم ولی وقتی صدای خندشون تو خونه میپیچه انگار ی دنیا ارامش دارم 

امروز واس اولین بار بچه هارو دادم مامانم با شوهرم رفتم بیرون ینی اصلا نچسبید هر لحظه اش جاشونو خالی کردیم

بچه داری از نظر من بی نهایت سخته بی نهایت راستش رو گفتم دروغ چرا 

ولی خب به جنون میرسی ازش ۱دقیقه بعد از دلت دراومده یه کاری میکنه گاهی که میمیری براش 

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉