2777
2789
🌟🌟🌟🌟شوی حراج ۵۰٪ویژه مادروکودک🌟🌟🌟🌟 🌟🌟🌟🌟 👈 مزون سروش👉 👈👈 نیوکالکشن و حراج ٥٠٪👉👉 👈 با حضور چندین پیج بزرگ اینستاگرام👉 👈👈👈سه شنبه تا پنجشنبه👉👉👉 ⏳١٤ و ١٥ و ١٦ بهمن ماه ⏳ 👈 پاسداران، انتهای بوستان دوم، خیابان گیلان غربی، پلاک ٤٠، طبقه دوم،👉 ⌚ از ١٠ صبح تا ٦ عصر ادرس اینستا : 🎀@soroushmezon 🎀@soroushmezon 🎀🎀@soroushmezon 🎀🎀🎀@soroushmezon 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 👣👣👣👣👣👣👣👣👣 💖 برترین لباس کودک از سیسمونی تا ١٥ سال💖 🎁 زنانه ترک 🎁 ٠٩٣٨١٥٥٤٣١٤
خدایا،مرا آن ده که آن به

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا من مرتب سر می زنم چون وایبری نیستم... بهار جون دختر داری یا پسر راضی هستی ازش! پسر من خیلی پرخاشگره به پدرش توهین می کنه؟ اعصابمون رو هر روز بهم می ریزه نمی دونم چه کنم؟؟؟ درسش هم که اصلا مسئولیت پذیر نیست من باید باهاش بشینم تا درساشو بنویسه.. اصلا نمی فهمم که کی امتحان داره .. امسال اصلا از مدرسه اش راضی نیستم...
یه تاپسک تو نی نی سایت هست به نام مادر کافی ...بخونش من هم گاهی با علی درگیر می شم اما وقتی این تاپیک رو می خونم می فهمم ایراد از منه من باید با علی بهتر و دوستانه تر رفتار کنم البته ببخشید چون دوستتون دارم می گم اول رابطه تونو با علیرضای عزیز خوب و عالی کنید بعد برید دنبال درس و مدرسه
LilySlim Weight loss tickers
در مورد درس و مدرسه هم من کلی درگیر بودم تا جایی که با مشاوره الان کمی بهتر شدیم ماهیت آموزش های الان اینه معلم مثل مبصر بچه ها رو ساکت می کنه و دعوا....بعد یه خط از اول ریاضی می گه حالا مادر بیچاره باید تو سر خودش بزنه تا سه ص رو حل کنه اونم با پسر بچه های شیطون که اصلا سر درس نمی شینن
ممنونم بهار جون یکم ارامش پیدا کردم... دارم روی خودم کار می کنم ولی اگه براتون ممکنه لینکش رو بزارین ممنون میشم... عزیزم خدا ان شاءا... حفظش کنه برات و به ما صبر بده برای پرورش دسته گلهامون ....
مامان علیرضا جون علیرضا جون رو مدرسه ی غیر انتفاعی می برید؟؟؟چند نفرن تو کلاس؟ علی غیر انتفاعی می ره و کلی ازمون پول می گیرن اما فقط اسم در کرده مدرسه شون به درد نمی خوره تو کلاس 29 نفرن و معلم دایم عصبانیه
بهار جون مدرسه علیرضا نیمه دولتیه (هیأت امنایی) و با 38 نفر دانش آموز بسیار شیطان که مدیریت محترم همه بچه های شلوغ رو در یک کلاس جمع کردن! و از قضا پسر من در تقسیم بندی (که متأسفانه امسال انتقالش دادم به اون مدرسه) در اون کلاس افتاد. و معلم از پس 38 شاگرد پسر که فکر کنید 10 تا از اونا شیطونند چطوری بر بیاد والا ما یک دونه اش رو توی خونه نمی تونیم کنترل کنیم... و تازه خیلی هم خودش رو روشنفکر جلوه می ده که کاری با بچه هاتون نداشته باشین و هی تکلیف تکلیف نکنید!! پسر من هم که مستعد تنبلی و سستی تا بهش می گم درسات و تکالیفت رو انجام بده جواب می ده که معلمم که با ما کاری نداره شما چرا اصرار می کنی؟ من موندم با این همه جذبه و قاطعیت این معلم چکار کنم. سال دیگه هم تصمیم دارم ببرمش غیر انتفاعی اما با دیدن و شنیدن بعضی چیزها منصرف میشم... بعضی ها میگن به خاطر اینکه مدرسه شو عوض کردی اینطوری شده و علاقه ای به مشق و تکلیف نداره ...
بهار جون من خودم برای گاج گرفتم و تابستون یکمی کار کردیم ولی با شروع مدارس مدرسه کتاب کلاغ سپید اونهم فقط ریاضی رو معرفی کرد و اونو کار می کنیم که البته خیلی فراتر از کلاس و درس مدرسه اش نیست... تمرینهای بیشتر برای همون مطالب نه مطلبی در سطح بالاتر که بخوان هوشش رو تحریک کنن تا پیشرفته تر باشه، نیست. شما نظرت در مورد کتاب گاج چیه بهتر از کلاغ سپیده؟