2777
2789
وای که چقدر سخته دوباره تعطیلات وتلویزیون وتبلت و......تازه داشت زندگی بچه ها معنی می گرفت
هرگز به یک زن نگو:
تو که خانه بودی چه کار کردی؟
خستگیت واسه چیه؟
.باید دقیق تر نگاه کنی. ریزبین باشی?!
او هیچ کاری هم نکرده باشد، امیدت را
در این خانه زنده نگه داشته است
سلام خوبید چه خبرا ؟دیگه مدارس تعطیل شدن اینجا سوت وکور شد بچه ها رو کلاس ثبت نام کردید ؟تو خونه باهاشون درس کار میکنید ؟ من که تو این 17 روز که تعطیل شدن هیچی باهاش کار نکردم همش در حال بازی کردن با داداشش بوده عصر هم که من میام خونه تایم دوچرخه سواریشون هست دو ساعت میرن دوچرخه سواری هنوز حتی استخر نبردمش خداروشکر از وقتی تعطیل شده زیاد با تبلت بازی نمیکنه وحتی تی وی هم نگاه نمیکنه البته وقتی براش نمیمونه چون همش در حال بازی هست حالا موقع مدرسه ها بیخودترین کارتونها رو هم میخواست ببینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از صبح تا حالا هر چی سعی کردم وارد سایت بشم نشد ، سلام هم واسه تست فرستادم پنجره بسته شد ... اصن یه وضعی ها ، اونوخ الان می بینم سلام ارسال شده !!!! نارسیس جون کلاس ملاس فعلا که خبری نیست برنامشون همش شده تلویزیون تبلت تا 6 بعد از ظهر که برسم خونه ببرمشون دوچرخه سواری
سلام چه خوب گل پسرها تا دیروقت میخوابن من نمی دونم چرا اینا اصرار دارن از 6 صبح بیدار باشن همش نگرانن نکنه ما بریم اونا خواب باشن همش میگن قول بدید صبح مارو بیدار کنید اما اصلا لازم نمیشه ما بیدارشون کنیم خودشون با نگرانی از خواب پا میشن دلم براشون میسوزه دلم میخواست می تونستم خونه بمونم
سلام خوبی خوب به خاطر استرسشون هست دیگه دختر خواهر منم همینطوره پسر منم کوچیک بود همینطور بود هر کار میکردم بخوابه تا من برم نمیشد ا زخواب میپرید باهاشون صحبت کن وبهشون آرامش بده واینکه اونها دو تا با هم هستن وهمیشه خدا مواظبشونه انشاله که یواش یواش بهتر بشن دیشب پسر کوچیکه منم زود خوابید صبح زود بیدار شد برادرش هم بیدار کرد نزاشت اون بخوابه با هم کتاب میخوندن من اومدم اداره الانم صد در صد تو حیاط مشغول کشت وکار یا ساختمون سازی یا دوچرخه سازی یا تعمیر ماشین هستن خدا به دادم برسه عصر با چه صحنه ای روبرو میخوام بشم کل خونه زندگی ریخته پاشه دیروز دو تا ماشین کوبیدن تیکه تیکه کردن با ذوق به من نشون میدن مامان ببین میخوایم با قطعات اینا ربات درست کنیم منم دیگه دهنم بسته شد گفتم افرین باریکلا انشاله موفق باشین و.............
آره میدونم وروجکا از ترس و نگرانی صبح زود بیدار میشن ، پرنیان گاهی میگه مامان یکی دیگه هم تو خونه هست من سایش رو می بینم :( یا میگه یکی اومده فلان اسباب بازی رو برد .... خوب همش از نگرانی و ترسه دیگه ههههههههه آفرین به این مهندسا امیدوارم واسه ساخت روباتشون قطعه کم نیاورده باشن به همون دو تا ماشین اکتفا کنن.
سلام به همه دوستان من کمتر وقت میکنم بیام اینجا اما کم وبیش سر میزنم دخترم به کلاس ژیمناستیک و خلاقیت فرستادم ببینیم تا چه حدی راضی هستیم کلاس نقاشی هم از معلمش خوشم نیومد یک جلسه رفت و ادامه ندادیم
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
سلام پسر منم همش بازی میکنه البته روزی یک صفحه کتاب تابستانه اش را حل میکنه کلاس شنا وزبان وریاضیشم از اول تیر شروع میشه هانا جان میخواستم پسرم را کلاس یو سی مس بنویسم اما دیدم شما دیگه ادامه ندادید کمی سرد شدم میخواستم بدونم تاثیری در روند ریاضی دخترتان داشته یا نه ؟