2777
2789
سلام دوستای عزیزم امروز اخرین روز سال تحصیلی 93 بود یادتونه اومدیم اول مهر از تجربیات روز اولی گفتیم ، امروزم روز اخر بودگفتم بیام اینجا بنویسم ماماان طه دوستان پاسخت را بخوبی دادن من با نظرات موافقم مامان ساغر منطقه 5 مدرسه سراغ ندارم شرمنده
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جشن الفبا برای پسرم 12 خرداد میخان بگیرن
یه جشن خیلی مفصل
ما همه دعوتیییییییییییییم
خیلی خوشحالم
قربون بی دندون مامان برم
**فروشگاه جینگیل پینگیل** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1264440&postID=49671905
سلام روزهمگی خوش یه سری دوستان خوب دیگه حضور ندارن دلمون براشون تنگ شده اگه میاین نظرات را میخونید اعلام حضور کنید ماهم دل داریم خب حالا شروع کنیم بگیم چه کلاسایی اسم نوشیم برای تابستون از مسافرتها و تفریحاتمون بگیم 5شنبه جمعه چه تفریحایی داریم میخاهیم سه ماه تابستون حسابی خوش بگذره به بچه ها
اول از خودم هنوز هیچ کلاسی نام نویسی نکردم احتمال زیاد نقاشی و ورزش در نظرمه یوسی مس را ادامه ندادیم راحت بگم خیلی رو اعصاب رفته بود اما دوسش داریم هنوز هم من هم دختری! برنامه سفر نچیدیم شاید ا ولین سفر تابستانه ما به شمال باشه
شاهد که افتضاحه من با کلی ضرر مالی پسرم را در اوردم البته من اونی که تو لویزانه رو میگم 6 ت مادر بودیم پرونده گرفتیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جشن الفبا ما یکبار در مدرسه بود که مادرا دعوت بودن /جشن دوم 20 خرداده که تو تالار میگیرن پدرا هم دعوتن /در مورد تابستان مدرسه کتاب تابستانه داده بچه ها حل کنن وبین کلاس اول دوم هستش/ومعلم کلاس دومش صحیح میکنه/کلا در آرامشم وقتی نظم هست
سلام بازهم من و بازهم سوالات فوق ناموسی تخصصی اقتصادی اجتماعی...... کتابها و دفاتر و برگه های بچه هاتونو چیکار میکنید دور میریزین یا نگه میدارین کدومها رو دور میریزین کدومها رو نگه میدارین.... جا برای نگه داشتن امسال رو دارم ولییییی از بی نظمی زیر تخت و ته کمد اعصابم بهم میریزه !!!! نیز این دوجا جلو چشمه عصبی میشم!!!! جدی از تصورش عصبی میشم ولی دلمم نمیاد به این سرعت دور بریزم..... کلاس شنا هم زنگ زدم از شنبه بره گفت 10 جلسه 500 تومن خصوصی با سر مربی....با کمک مربی 400 تومن!!!! پارسال 220 میدادم چرتکه بنا به دلایل شخصی که پارسال پشیمون شدم امسال هم روش.... دو 3 کلاس مد نظرمه اوکی شد میام میگم.....ولی خیلی جاها گفتن از تیر کلاسها شروع میشه خرداد که نمیشه بیکار بچرخه....البته کتابخوانی و..تو خونه داریم...
سلام خانمهایی که بچه هاتون را مدارس دولتی ثبت نام کردید راضی هستین?ادم میتونه در طول سال کلاسهای متفرقه مثل زبان ببره یا همان غیرانتفاعی خوبه که همه چی را هم داره لطفا راهنمایی کنید واینکه شلوغی کلاس باعث اثر منفی در یادگیری نمیشه?
من دخترام مدرسه دولتی بودن راضی ام کلاسشون هم 18 نفر بودن البته من شهرستانم
در رفاقت مراقب ادمهای تازه به دوران رسیده باش هرگز به دیواری که تازه رنگ شده تکیه نده
سلام مامان طه مدرسه پسرتون کدوم منطقه است چرا 34 نفر برای غیر دولتی این تعداد خیلی زیاده پسر من مدرسه اش دولتی بود و40 نفر تئ کلاس بودن میرفتی سر کلاس سرت گیج میرفت از بس زیاد بودن ولی خوب معلمشون عالی بود از جون مایه میزاشت بنده خدا من که فقط با شلوغی وتعداد زیاد بچه ها مشکل داشتم وگرنه از معلم وکادر مدرسه راضی بودم کلاسهای جانبی هم نداشت خو مدرسه دولتیه دیگه قر وفر غیر انتفاعیها ر نداره جشن الفبا هم تو مدرسه گرفتن دعوتی نبود هر مادری دوست داشت شرکت میکرد خیلی ها اومده بودن منم چون سر کار بودم نتونستم برم ده دقیقه اخر رفتم برای خوردن کیک رسیدم پسرم هنوز کلاس تابستونیهاش شروع نشده فعلا با برادرش تو خونه حال میکنن از بس بازی میکنن ومیدوند شب به زور شام میخوره و مسواک میزنه راستی یه سوال شما کتابهای کلاس اول میدین مدرسه برای بازیافت یا نگه میدارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام دختر من روز 31 اردیبهشت جشن الفبا داشتند. ظاهرا خیلی بهش خوش گذشته . کلاسهای تابستانی رو هم خود مدرسه ثبت نامش کردم . مهمترین دلیلش هم نزدیکی راه هست . احتیاجی به همراهی من نیست . ده جلسه کلاس نقاشی 25 هزار تومان. مربی کلاس همون معلم نقاشی خودشون هست که کارش خیلی خوب بود. ده جلسه هم کلاژ که به جهت سرگرمی می ره . ده جلسه هم آموزش ریاضی . این یکی رو هنوز مردد هستم که ثبت نامش بکنم یا نه. مدرس کلاس آقایی هست که به معلم های کلاس اول آموزش ضمن خدمت می ده و فقط هم ریاضی اول رو دوره می کنه البته با بازی. شهریه ده جلسه کلاس هم صد تومان هست. اتاق بازی و فکر و قصه گویی هم رایگانه . بچه ها عروسک هاشون رو می برن خاله بازی می کنن و .... من دفتر دیکته دخترم رو مثل پسرم نگه می دارم. یعنی از هر سال تحصیلی تا وقتی که دیکته می نویسن فقط دفتر دیکته رو نگه می دارم. کتابها هم جنبه بازی و .... داره تا اول سال تحصیلی جدید که اون موقع می دم بازیافت.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........