2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور بود مامان ساغر
سوالا به مون سادگی بود که دوستان مییگفتن
مدرسه پسرم برای مرداد وقت داده
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی
سلام دیروز بالاخره بچه ها رو بردم بازی درمانی یک ماهی بود حسشو نداشتم هم راه دور بود و هم پیام دائم مریض میشد تا این که دیروز دکتر هم بردمش گفت باید لوزهاش عمل بشه البته اول عکس گرفتیم بعد چهار شنبه قراره عملش کنن دارم دیوونه میشم تحمل درد کشیدنشو ندارم کسی بوده بچهشو لوزهاشو عمل کرده باشه گریههههههههه
دیروز که بچه ها رو بردم بازی گفت نون بیار کباب ببر خیلی بازی خوبیه برای افزایش سرعت عمل همچنین بازی هپ یادتونه مثلا سه نفر میشینیم کنار هم اولی میگه یک دومی باید به جای دو بگه هپ و نفر سوم بگه سه و همین طور ادامه بدیم البته دوتادوتا پیش میریم چون براشون سخت میشه
دوست عزیزممنون از اطلاع رسانیت اماخاهش میکنم که تو این تاپیک که 3 بار آگهی دادی بیایی و پاک کنی ممنون میشم چون حجم تاپیک داره با مطالب مرتبط با خودش پر میشه بازم اگه خیلی مهمه دوتاشو پاک کن یکیش باشه
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
شعله جان امیدوارم زودتر عمل کنی با موفقیت خیالت راحت بشه شنیدم زیادسخت نیست اما خب مامانا تحمل یه سرماخوردگی بچه هامون هم برامون سخته اما روحیتو بالا ببر به امیدخدا مشکل لوزه تو مدرسه نداشته باشه

راستی علامت خاصی یا تکرار مریضی خاصی داشت که متوجه این موضوع شدی و پیگیری کردی؟؟؟
بچه ها امروز نی نی سایت من قاطی کرده تو صفحه 25 گیر کرده صفحه اخر را نشونم نمیده!!!!!

راستی اگه در مورد تغذیه صحیح بچه ها مطلبی مقاله ای سخنرانی چیزی سراغ دارید یا رژیم مناسبی دارید برای تقویت بچه به منم بگید... ممنون
مرسی فلاور جان بابت وقتی که گذاشتی
در مورد حضرت امیر تو ظفر اطلاعاتی نداری؟
مدیر مهدشون که خیلی تعریف میکنه!

من مابین رشد،مفید،سلام وحضرت امیر گیر کردم!!!!
من پستهای شما رو که خوندم متوجه شدم که با ریزبینی خیلی جالبی مدارس رو سرچ کردی

راستی با این اوصاف من از پیشاهنگ انصراف میدم! از مدارس کوچولو خوشم نمیاد!
به خاطر همین هم از والعصر خوشم نیومد(البته یکی از دلایلش حیاط کوچیکش بود)
شعله جان

نگران نباش عمل سختی نیست . دختر من هم پارسال تیر ماه هم عمل لوزه ها رو داشت و هم وی تی گوش.

یه مقدار عوارض بیهوشی هست که ظرف چند ساعت برطرف میشه.

بخاطر اینکه دهانشون رو با وسیله خاصی باز نگه می دارند کمی فک درد می کنه و احتمالا پارگی مختصری هم اطراف لبها دارند.

تا چند روز هم بلعیدن براشون سخت هست و مرتب باید چیزهای سرد مثل بستنی بخورن تا هم درد کمتر بشه و هم تورم داخلی.

نهایتا تا یک هفته حسابی سرحال میشه

بهرحال امیدوارم با خبر خوب سلامتی پسرت برگردی

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بچه ها ممنون میدونم چیز خاصی نیست اما برای خودش ناراحتم حتی از یه امپول کوچیک هم میترسه تصورش تو اتاق عمل برام یکم سخته میخوام همون صبح روز عمل بهش بگم تا زیادی استرس نگیره
بچه های من شنبه سنجش دارن به دکتر گفتم گفت فقط دو سه روز اول سختشون میشه بعد خوب میشن و برای سنجشش مشکلی ایجاد نمیشه چون سه روز بعدش هست نظرتون چیه
هانا جان بله شبها بد میخوابه با دهنش نفس میکشه همیشه هم چه تابستون و چه زمستون مریضه الانم داره انتی بیوتیک مصرف میکنه بعد دکتر گفت از لوزش عکس بگیریم بعد از دیدن عکس گفت این لوزه با دارو خوب نمیشه باید عملش کرد و این دارها باعث میشه معدش بهم بریزه و باید هر چه زودتر عملش کنین میدونی چون شبها بد میخوابه روزها همش کسله و خواب الود
ما هم امروز رفتیم و سنجش رو انجام دادیم. حورا که نگفت چیا پرسیدن.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.