2777
2789
سلام به همه مشکل نی نی سایتی حل شده

بچه ها مرکز فروش مجسمه های آناتومی بدن یا همون مولاژ کجا هستن تو تهران؟؟ کسی میدونه؟؟؟
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
اسباب بازی فروشیها دارن ولی اگه چیز خاصی مد نظرت از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی میتونی تهیه کنی...

لیست مولاژها و تجهیزات موجود قبل از خرید در مرکز مهارتهای بالینی

لیست مولاژها :

1- مانکن زایمان

2- مولاژ CPR مقدماتی کودکان

3- مولاژ مراقبت های پرستاری کودکان

4- CPRB.L.S نوزاد با کنسول باکس

5- مولاژ لوله گذاری بزرگسال

6- مولاژ CPRB.L.S اطفال

7- مولاژ شکینگ

8- مولاژ A.LS CPR اطفال با سمیلاتور

9- مولاژ سمع قلب و ریه

10-مولاژ A.L.S CPR بزرگسال

11- مولاژ مراقبت های پرستاری بزرگسال

12- مولاژ پنوموتوراکس

13- مولاژ B.L.S CPR بزرگسال با کنسول باکس

14- مولاژ B.L.S CPR با سمیلاتور و تولید آریتمی

15- مولاژ معاینه Breast

16- مولاژ تزریقات مفصلی

17- مولاژ تزریقات وریدی 8 رگ

18- مولاژ تزریق داخل نخاعی

19- مولاژ تزریق عضلانی

20- مولاژ معاینه گوش

21-مولاژ معاینه چشم

22- مولاژ معاینه پروستات

23- مولاژ کریکوتومی

24- مولاژ معاینه زنان

25- مولاژ B.L.S CPR بزرگسال

26 - مولاژ لوله گذاری بزرگسال

27- مولاژ کبد و ضمائم آن

28- مولاژ کت دان

29- مولاژ تزریق شریانی (ABG)

30- مولاژ نمایش مانور لئوپولد

31- مولاژ افاسمان و سایز رحم

32- مولاژ نمایش حنجره و تراشه

33- مولاژ معاینه واژن

34- مولاژ سونداژ زنان

35- مولاژ سونداژ مردان

36- مولاژ لوله گذاری کودک

37- مولاژ بخیه دست

38- مولاژ کنترل خونریزی بینی

39- مولاژ نمایش اپی زیوتومی

40- مولاژ تزریق وریدی اطفال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پارسال با کلی ذوق برای پسرم خریدم 1 ماهه همشو یاد گرفت الانم شده دکور اصلا محل نمیزاره جذابیتی هم نداره نمیدونم کلاس چندم با بدن انسان آشنا میشن شاید اون موقع جور دیگه ای بهش نگاه کنه.....

ممنون شنیا جان .. شما چند تکه خریدی؟اسمش تو لیستی که در بالا دادی هست؟
احیانا قصد فروشش را نداری من میخام برای دخترم بخرم
دو مدل مد نظرم هست یکی اون عروسکیه و اون یکی که نصف صورتش کامله نصف دیگش اعضا مشخصه
راستش تیکه هاشو نشمردم... اینو خریدم براش .... گفتم باهاش بازی نمیکنه چون یاد گرفته حالا چه سالی علوم درباره بدن انسان باشه بیشتر بخواد یاد بگیره باز احتیاجش بشه نمیدونم.... مثل کره زمین میمونه فکر نمیکنم فروشش کار درستی باشه... تازه گیر داده بود به میکرسکوپ واقعی خواستم بخرم بعد دیدم بعدا که به درسش برسه هیجانشو از دست میده نگرفتم.....تلسکوپ هم همینطوره..... میدونم علوم سال 4 ابتدایی نجوم داره البته پارسال اول امسال هم کتب دوم رو عوض میکنن سال دیگه هم سوم . ......

بنظرم تو خریدش عجله نکن چون حالت درسی داره زمان خودش خریده بشه باعث تشویقه....

آپلود عکس
امیدوارم شعله جان عملی راحت داشته باشد فرزند گلتان/ممنونم مامان آرتیمان بله حضرت امیر مدرسه بسیار با نظم ومرتبی است /ولی تیز هوشانی کار نمیکنن با سلام در یک سطح هستن ولی به نظر من یکم با نظم ترن /البته سلام مقاطع بالاتر مخصوصا دبیرستان خیلی قویه/وبچه های خودش را راحت تر پذیرش میکنه/رشد هم متوسط نداره /یا خیلی خوب میگن / یا خیلی بد /بر میگرده به خودتان ودیدتان از مدرسه من که از مادرا پرسیدم /گفتن معلم کلاس اول آنجا بسیار قویه دوم خوبه روبه عالی /سومش ضعیفه وخیلیها ناراحت بودن/ ولی از معلم کلاس اولش بسار بسیار تعریف میکردن/اطلاعاتم در همین حده/از ن یکی مدرسه هم اطلاعاتی ندارم/کمی دیر نشده برا ثبت نام؟
سلام
ببخشید میخواستم بدونم مدارسی که ثبت نام کردین از بچه های شما هم تست هوش گرفتن؟
اگه آره میشه بگین جوابش چه جوریه؟

وااااااااااااای ماشالله شنیا جون چه مامان فعالی هستی ولی معلومه پولدار هم هستیا
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
از پسر من نه پارسال نه امسال تست هوش نگرفتن آخه همون پارسالی ثبت نامش کردم راستش برام خیلی مهم بود برای ورود به مدرسه اونم برای پیش دبستانی تست هوش گرفته نشه!!! بنظر مدارسی که اینکارو میکنن یه جورایی فقط ظاهر سازی میکنن و میخوان خودشونو مهم جلوه بدن!!!!!!

این هم خودش یه نظریه خیلی مهمیه که من دارم

زیبا جان خدا از دهنت بشنوه عزیزم ولی پولداری من چجوری دیده میشه که خودم نمیبینم؟؟
مرسی فلاور جان
اطلاعاتت عالی بود
نه چون پسر من تازه پیش یک میره و من دارم واسه سال دیگه تحقیق میکنم
همونطور که گفتم یک سال تحقیق کنم ایشا..شش سال راحت باشم
در مورد تیزهوشان اصراری ندارم فقط دوست دارم جو مدرسه درسخونی باشه!

در مورد رشد هم ایا هر دوشون این کیفیت رو دارن یا نه؟
خخخخخخخ شنیا از این آناتومی انسان و میکرو سکوپ و تلسکوپ گفتم پولداری چون میدونم خیلی گرونن اینا

منم از تست هوش زیاد خوشم نمیاد امروز از پسرم تست هوش گرفتن گفتن جوابشو شنبه میدیم
در صورتی که پسره من قبلش کلاس بود و صبحونه هم خیییییییییییلی کم خورده بود . پسره منم وقتی خسته و گشنه میشه مغزش زیاد کار نمیکنه
میترسم جوابش خوب نشه
سلاااااااااااااااااااااام دوستان من تقریبا یک غیبت طولانی داشتم تو این تاپیک و راستش سخته برگشتن به عقب و خوندن مطالبتون
امروز وقت سنجش پسرم هست ی خورده استرس دارم شب حتما میام و گزارش کار میدم
به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
زیبا63 مدارسی که تو مشهد تست هوش میگیرن ثبت نامشون فروردین ماه بوده که من دیر اقدام کردم واسه ثبت نام اونجا و میدونم که خیلی شرایطشون سخت هست برای پذیرش و از نظر اموزشی خیلی عالی هستن اما مدرسه ای که الان اسم پسرمو نوشتم اینهم جز مدارس خوب هست و فقط یک تست انجام داد اونهم اینکه سه تا برگه داد و گفت یک ادم بکش و بعدش مسوولش گفت روانشناس مدرسه بررسی میکنه
.................................
نمیدونم چرا من اصلا هیجان ندارم برا اموزش دادن و منتظرم تا با شروع مدارس و اموزش تو خود مدرسه پیش برم بنظرتون این روش اشتباه هست ؟ اگه اره بگید از کجا شروع کنم در ضمن برای تابستون فقط کلاس ورزشی میفرستم و حتی موسیقی هم وقت نکردم ببرم کلا من مادر گرفتار و سر در گمی هستم
به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
فریبا جون منم میخواستم تابستون کمی آموزش بدم اما اینکارو نمیکنم
دردسرش زیاده باید خیلی وقت بزاریم
در ضمن بچه اگه چیزی یاد بگیره سره کلاس حوصله اش سر میره

از این کتابای کمکی بگیر باهاش شمردن اعداد و علوم و هوش کار کن بهتره

راستی تست هوش آرتین دقیقا 1 ساعت طول کشید به نظرم خیلی طولانی بود ( روششون اینجوری بود)
سلام دوستان
ایلیا الان کلاسای اجباری که مدرسه براشون گذاشته میره بیشتر بهشون نوشتن یاد میدن اونم خط خوش اومدم بگم به هیچ وجه. نوشتن یاد بچه ها ندید که قاطی میکنن
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی
سلام
فریبا جان منم مثل شما گذاشتم از مدرسه شروع بشه فک میکنم الان هم درستش همینه که صبر کنیم و اوقات فراغت بچه ها را با کارهایی که غیر مستقیم خلاقیت و تمرکزشون را بالا میبره پرکنیم بهتره تا باهاشون درسی کار کنیم