2777
2789
مدرسه پسر منم الان دوهفته است کلاس گذاشته بیشتر باهاشون مداد دست گرفت وخط کار میکنن آخه بچه ها از اول نستعلیق باهاشون کار میشه ومفاهیم ابتدایی ریاضی
البته برای آشنایی با محیط مدرسه ومعلم هم هست من خیلی راضیم پسرمم خیلی با ااشتیاق میره
اینجوری دیگه اول مهر نه بچه ها مشکل دارن نه معلم
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاممممممممممم.........................

تعجب میکنم پرتو جان از این حرفت.... اولا بگو دخترت چند سالشه و دقیقا چه ماهی.... بعدش مهد که بیخیال اصلا بچه نگه میدارن آموزش هم خیلی ابتداییه خیلی از کارهاییکه بچه ها خونه میارن کار خود مربیهاس..... ولی دخترت پیش دبستانی رفته؟؟؟ درست متوجه نشدم پیش با دبستان یا با مهد رفته؟؟؟

کتاب سخت هست ولی برای ما !!! نه برای بچه ها!!! اونا چیزی تو ذهنشون نیست لوح سفید هستن که امسال روش نقاشی کشیده میشه توسط معلم و خود ما.... ما چون ذهنیت داریم و جور دیگه ای یاد گرفتیم بنظرمون پیچیده میاد....

اینکه میگی حرف اول یا آخر این صدا رو داشته باشه خیلی عادیه بنظر من چون تو پیش معلم مرتب با پسرم کار کرده و جمله سازی رو هم... الان هم پستت رو خوندم ازش چندتا سوال پرسیدم جواب داد جهت اطمینان که یاد گرفته و یادش هم مونده میدونیکه اگه یادش بمونه یعنی اینکه براش جا افتاده....

الان داره این کلاسها رو میره بعدا دچار مشکل نمیشه؟؟؟ داری نقشی رو تو ذهنش ایجاد میکنی که شاید بعدا معلم کلاس اول مجبور بشه اون نقش رو از ذهنش پاک کنه و دوباره ایجاد کنه اینجوری مسلما از بچه ها عقب میمونه......

من پارسال همزمان با پیش کتابهای گاج رو گرفتم خیلی خوب بود تو خونه باهاش کار میکردم... الان هم کلاس هوش میره مرتب چپ و راست رو یاد میگیره الان دیگه سریع جواب میده چپ من روبروی دست راستش و ضربدر دست چپ خودشه.....

اینا که خیلی چیز خاصی نیست..... البته شنیدم زیاضی سخت شده و اینکه تکالیف زیادی دارن ولی تاکید معلمها روی کار نکردن با بچه قبل از آموزش هست....

الانم که خانم معلم S_H عزیزم هم همینو گفت .....حتی میگن علوم هم آموزش ندیم تا اول معلم بگه بعد ما مرور کنیم.

کلاس چرتکه هم معلم خیلی خیلی تاکیدکرد جمع رو شروع نکنیم تا اول خودش شروع کنه.....

تو پستهای قبلیم کامل توضیح دادم. "کلاس آمادگی برای دبستان" که برای بچههای پیش2 تو مهدها برگزار میشه.
اونهم فقط مهدهای خوب که خودشون با مدرسش هماهنگ میکنن. وگرنه جزئ برنامه روتین آموزشی مهدها نیست.

6 جلسه طی هفته پیش برگزار شد و تموم. با شرایطی که تو پستام کامل شرح دادم.

منظورتو ازینکه"داری نقش تو ذهنش ایجاد میکنی که بعد معلمه بخواد پاکش کنه" رو نمیفهمم!!! مگه چکار دارم میکنم؟

تو کتاب یه سوال هست که چندتا شکل کشیده که مثلا پروانه سمت راست خرگوش رو به درخت سمت چپش وصل کن. واقعا خودمم موندم که راست و چپ خرگوشه رو کدوم طرف باید حساب کرد؟
آقای معلم در مورد یکی از معماهای کتاب برامون توضیح میداد که خودش میگفت فقط یکی از بچه ها تونسته حلش کنه بابای یکی از بچه ها هم صداش درامد که حتما شما خوب توضیح ندادین و بچه ها نفهمیدن و نتونستن حل کنه. زودی جبهه گرفت که ما رو متهم نکنین باندازه کافی توضیح دادم . بچه ها خوب حواسشون جمع نیس یا توجه ندارن

همون یه بچه رو هم من نفهمیدم کی بود چون هرچی به کتابای دست والدین نگا کردم ندیدم کسی کامل حل کرده باشه
سلام بچه ها عصر تابستونیتون به خیر
مرسی از معرفی کلاسها و ایده هاتون ..... میخاستم پیشرفت دخترم تو کلاس چرتکه را براتون بگم که الان میتونه سه عدد را همزمان با هم جمع یا منها کنه البته تو یه محدوده خاص مثلا 2-3+5
خیلی ذوق کردم خداییش آسون یادشون دادن فقط خداکنه که میره اول با روش ریاضی اول تداخل پیدا نکنه راستی دوست عزیز s h شما که معلم هستی چه نظری دارید؟
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
پرتو جان احساس میکنم به بچت استراحت فکری بده مفاهیم را باهاش گذرا و به صورت بازی کار کن که خودت هم استرس کمتری برای اول داشته باشی
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
hana جان

در ریاضی کلاس اول چون بیشتر بچه ها به روش مجسم کار میکنند معمولا خوب پیش میرن من خودم تا 6 عدد رو از بچه هام می خواستم که با هم جمع کنند یا کم کنند . حتی مسئله ها رو شفایی بهشون میگفتم انا هم حل میکردند. کلاس اول جمعای خانواده رو یاد میگیرند که خیلی براشون کاربرد داره یا انکه یچه جمعی هست بهش میگیم جمع رو شونه ها یکم اولش سخته ولی بعدش بچه ها کلی ذوق میکنن انجامش میدن . شما اگه بخواین هم توی خونه کار کنید باهاشون میتونید از نی های رنگی استفده کنید . ولی خیلی پیش نرین

راستش من کتاب نمونه سوال باهاشون خیلی کار نمی کردم . فقط املا یه کتاب داشتند که واسه روانخوانی کار میکردم اما ریاضی به هیچ عنوان اخه اداره ممنوع کرده بود استفاده از کتاب رو .

تا انیجا هم هر چی یاد گرفتند خوبه بقیه رو بذارین در کلاس و کنار معلم یاد بگیرند . به نظر من خودتون هم زیاد باهاشون کار نکینید اخه دو روشه میشه و بعدا بچه سر در گم میشه
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
سلام
بالاخره تونستم کل کل صفحاتو بخونم

من مشهدم و پسرم متولد نیمه اول 86و امسال میره کلاس اول

زیبا جون راجع به حرکت مهره اسب میتونی با شعر واست پسرت بخونی

اسب مهره پرنده نه گاز میخواد نه دنده
یعنی واسش تفهیم کنی که تنها مهره ای هست که هیچوقت جلوش مانع نیست و میتونه از روی مهره های دیگه بپره

و اینکه واسه حرکت L
مهره اسبو جلوش حرکت بدی و بگی

یک دو میپیچه و مهره را یه بار به راست و یه بار به چپ حرکت بدی و همش تکرار کنی یکککککک دوووووووو میپیچه اینجوری ملکه ذهنش میشه
انسانم ارزوست...
من بعد از کلی مدرسه گردی و تحقیق بالاخره غیر انتفاعی ثبت نام کردم پسرمو

ولی یه مدرسه دولتی خوب و معروف نزدیک خونمونه که بشدت منو وسوسه میکنه پسرمو از غیرانتفاعی بر دارم ولی باز دلم راضی نمیشه بیارمش دولتی
خلاصه حسابی این روزا ذهنم درگیره

شنبه هم میخوام ببرمش واسه سنجش
کلاس هم صبحها پکیج کامل یه موسسه بازی های فکری میره از 10 تا 1.30 هر روز که شامل یه سری بازیهای خلاق و اب بازی و گل بازی و اسکواش و نمایش عروسکی و رباتیک و پانتومیم و قصه خوانی و....

که البته این یه هفته ای که رفتم نشستم تو باشگاه که بفهمم کلاساش چی به چیه متوجه شدم کلاساش همچین اصولی و استاندارد نیست منظورم اینه که با اینکه اونجا کلاس زبان و نقاشی خلاق داشت ولی مانع نشد که من کلاس زبان و نقاشیشو که از قبل میرفت تعطیل کنم

ولی خوبیش اینه که حسابی بازی میکنه و روزهای شادیو میگذرونه و انرزیش تخلیه میشه
دیگه طفلی مجبور نیست با من بیاد شرکت و هر دقیقه بهم غر بزنه که حوصلش سر رفته

و بعد ازظهر ها هم زبان میره و نقاشی

انسانم ارزوست...
ممنونم النا جووووووووون خیلی راه حل خوبی بود

پرتو جان مگه تو پیش دبستانی به بچه ی گلت این چیزا رو یاد ندادن که تو 6 جلسه میخواست آموزش بدن؟؟؟؟؟؟

به نظر من هم 6 جلسه خیلی کمه برای آموزش این چیزا
البته این چیزایی که گفتی رو تو پیش به پسره من آموزش دادن و بلده ولی تو مدت 8 ماه نه فقط 6 جلسه!!!!!!!!

به نظر من هم زیاد توجه نکن به حرفاشون
ای کاش اصلا نمیفرستادیش این کلاسارو
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
سلام خانم s-h عزیز

از حضورتون در جمعمون بسیار خرسندم

چند سوال دارم...1-کتابهای سال اول امسال عوض میشه یا دقیقا مثل پارساله؟(من یک سری پارسال گرفتم دارم)

2- شعرهای تو کتاب رو بچه ها باید حفظ باشن مثلا...به نام خدا بسم الله.....یا دستهامو می برم بالاو ...؟

مممون از راهنمایی های قشنگتون
LilySlim Weight loss tickers
خواهش میکنم زیبا جون

راستش راجع به کلاساش ترجیح میدادم طبق تبلییغاتشون خیلی تخصصصی و اصولی تر باشه ولی خوب نمیشه کتمان کرد که من تاثیرات مثبتشو روی پسرم تو همین یه هفته ای که داره میره به وضوح دیدیم

پرخاشگریاش و لجبازیاش کم شده منظم تر شده پر انرژی و بشاش شده در ضمن متمرکزتر شده و منم از شر این بازیهای انلاین و پرشین تون و پلی استیشن راحت شدم
کلا خیلی خوشحاله
انسانم ارزوست...