2777
2789
من قبلا خیلی برای دخترم وقت میذاشتم اما از وقتی پسرم به دنیا اومد دیگه اینجور بازیهامون تعطیل شد.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شعله جون پسر منم خیلی بی دست وپاست واصلا نمیتونه از خودش مراقبت کنه البته الان فهمیدم که تقصیر نوع تربیت خودمه اینقدر مواظبش بودم والبته تنهایی شما که دقلو داری من فکر نمیکردم این مشکل وداشته باشی معمولا دوقلوها از پس خودشون بر میان چون از اول دوتا بودن
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی
شعله جان شوهر منم خیلی مشغوله. ولی بالاخره روز تعطیلی یه ربع وقت خالیی چیزی پیدا میشه که بچه با پدرش وقت بگذرونه. من مترصد این فرصتهام و بلافاصله خودمو میکشم کنار تا بابا و بچه با هم باشن. خوشبختانه روابط خیلی خوبی باهم دارن.
راستی جای عکس من کجاس
پرتو جان بالای صفحه زیر اسم کاربری ات نی نی سایت من رو باز کن. سمت چپ صفحه یه سری گزینه هست که عکس من هم جزو اونهاست
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
به نظر من هم افزایش تمرکز به درد بچه هایی میخوره که مشکل تمرکز دارن

ولی با ساحل موافقم که بهتره یه کم با بازی تمرکزشونو تقویت کنیم

در ضمن راجب سنجش من هم نگرانی بعضی مامانا رو درک نمیکنم چون سوالایی میپرسن که حتی یه بچه ی کند ذهن هم بلده چه برسه به بچه های سالم
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
شعله جان نه عزیز من خودم باهاش کار میکنم تازه چند روزه براش خریدم علاقه اش زیاده
اما اعصابم نمیگره موضوع رو درک نمیکنه و دوست داره زود مهره های منو بندازه بیرون و ببره!!!!!

در ضمن چون کلاس زبان نرفته مثلا نمیدونم چطور حرکت اسب که* L* هست رو یادش بدم
مجموعه ذهن فعال از بسته های آموزشی تاب (تمرینهای هوش و دقت) نشر دیبایهwww.tab.ir
مجموعه معماهای انگشتی و مجموعه آموزش بازی و سرگرمی برای کوچولوها از کتابهای فرفره نشر کلام
و یک تک کتاب عاااااااالی بنام"یه عالمه چیز پیدا کن و رنگ کن" از نشر حوض نقره. نوشته فیونا وات ترجمه آویده نجفی
بچه ها من یه پیشنهاد دارم هم زمان از چندین کتاب آموزشی برای بچه ها استفاده نکنید چون واقعا کلافشون میکنه
مثلا اگه یه کتاب تموم شد اون یکی رو شروع کنید
شعله جون در مورد روابط اجتماعی که گفتی منم کما بیش مشکل دارم .البته در مورد تو تعجب میکنم چون دوتان. مشکل اصلی بچه های امروز تک بودن و نداشتن همسن وسال تو خونه و خانواده است. من دخترم رو به ایجاد رابطه خیلی تشویق میکنم ولی برداشتن قدم اول یعنی شروع ارتباط براش سخته. البته عامل وراثت رو هم نباید فراموش کرد . خودم هم همینطورم ولی نمیخوام اون ضعفهای منو داشته باشه. محجوب و کمی خجالتی و سنگین و رنگینه. اگه یه بچه کوچیک بزنتش خیلی ناراحت میشه و بهش بر میخوره و نمیدونه چطور از خودش دفاع کنه. کلا برخورد با رفتارهای غلط رو نمیدونه( واقعیتش اینه که خودمونم نمیدونیم!!! مثلا نمیدونیم وقتی مردی باهامون برخورد ناشایست داره باید چکار کنیم. چشم پوشی یا تحمل یا فاش کردن موضوع و سر و صدا یا بحث رودررو...) من زیاد پارک میبرمش و تشویقش میکنم که اول از بین بچه ها یه دوست پیدا کنه. اونوقته که حسابی باهم بدو بدو و سرسره بازی و قایم باشک میکنن و خیلی بهش خوش میگذره... ولی در کل دوست دارم پررو تر و بیخیالتر باشه.ولی مثل خودم حساسه. دلم نمیخواد اونقدری که من تو زندگیم اذیت شدم اون هم اذیت بشه...
یه بازی من در اوردی دیگه: یه جدول بکشین و توش اعداد رو به ترتیب بنویسین. مثلا 4*5 خونه و از یک تا 20. بعضی از خونه ها رو رندم خالی بذارین و به بچه بگین جاهای خالی چه عددی باید نوشته بشه. بسته به میزان آشنایی بچه با اعداد جداول بعدی رو مفصلتر کنین مثلا از یک تا پنجاه.
اگه براش آسون بود بازم بیشتر بپیچونین مثلا یه جدول 20*20 و شروع از 135تا 535 با جاهای خالی زیاد و پشت سرهم.
مرحله دیگه اش اینه که اعداد رو یک در میون یا دو در میون بنویسین. اینطوری زوج و فرد رو هم یاد میگیره
چیزی که خیلی مهمه اینه که باید توان بچه تون رو بدونین و یهو چیزی که خارج از توانش باشه جلوش نذارین. همیشه از آسون شروع کنین که بچه لذت درست حل کردن و به جواب رسیدن رو بچشه. اگه خوشش اومد مطمئن باشین خودش دنبال میکنه. دخترم پارسال افتاده بود رو خط تمرین جمع و تفریق و اونقدر براش جاذبه داشت که حتی شب موقع خواب قصه اش که تموم میشد میگفت "مامان میشه ازم چنتا جمع بپرسی؟؟؟!!" و من میگفتم سه تا گنجشک کوچولو رو شاخه درخت نشستن دارن باران رو تماشا میکنن. پنج تا ی دیگه هم از تو آسمون پر میکشن و میان کنارشون میشینن. حالا چندتا گنجشک رو شاخه نشستن و او هم حساب میکرد و جواب میداد و این براش شیرینترین کاری بود که قبل خواب میتونست انجام بده!