2777
2789
ممنون نازی جان گزارش کارت عالی بود من خودم بیشتر از پسرم استرس گرفته بودم الان با این شرح حالی که دادین خیلی اروم شدم
به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
مامان حورا و علی فکر کنم فقط من و شما و ساغر جان دو تا بچه داریم تو تاپیک کارمون خیلی سخته
علی کوچولو چند وقتش ؟ پسر کوچیک منم داره یره تو دو سالگی
به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از نازی جون

فریبا جونی خوبی ..گلابی هاااااااااا
آره خواهر ما عیالواریم
هی باید بگیم بنویس ..دفترت رو دم دست نذار ...داداشی پاره اش نکنه
حواسمون باشه ...مدادش رو نکشه ....دست خطش بریزه بهم ..نیست همشون هم خوش خطن
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
نازی جون سلاااااااااااااام ممنون از لطفت دلم میخواد یه چیزی بهت بگم من تمام این پیشرفتها و موفقیتهای بچه ها رو مدیون تو هستم واقعا میگم از وقتی به صورت اتفاقی اومدم تو تاپیک بچه های بیش فعال و با شماها اشنا شدم مسیر زندگی من و بچه هام 180درجه تغییر کرد ازت واقعا ممنونم
هانا جان من اصفهان هستم به نظرم این کلاسها خیلی موثر هستن لااقل در مورد بچه های من خیلی موثر بود
ساحل جان میتونم ازت بپرسم هزینه کلاس موسیقی جلسه ای چقدر میدی ممنون
خوشحال میشم به وبلاگ کلاس اولی های منم سر بزنین .
از بیکاریه دیگه :))))

http://amoozesh.niniweblog.com/
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
شعله جان
ارف ترمی حدودا صد دقیق نمیدونم ایلیا یک سال پیش میرفت هر ترم سه ماهه
سازهای تخصصی مثلا سنتور جلسه ای دوازده هزار تومن هر جلسه بیست دقیقه هفته ای یک روز ارف هفته ای یک روز دوساعته
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی
مامان حورا و علی
میخواستم بدونم از طریق چه کتابایی به دختر گلت خوندن یاد دادی
اگه میشه روش آموزشت رو هم بگو
من نمیخوام خوندنو پسرم کامل یاد بگیره فقط میخوام الفبا رو بلد باشه تا موقع مدرسه رفتن زیاد اذیت نشم چون اون موقع با یه بچه ی نوزاد کمتر میتونم به درسش برسم

ممنون میشم جواب بدی
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
من چون کارم و خونه نزدیک هست و مدرسه هم میخواستم که نزدیک کارم باشه که کاری چیزی بود یا جلسه ای باشه بتونم راحت برم و بیام و دسترسی بهش آسان باشه و چون غیر انتفاعی که خوب باشه نبود دولتی نوشتم
سلام روزتون به خیر.

زیبا63 عزیز دختر من کلاس قران میرفت و اونجا روخوانی قران رو یادگرفت.

مامان ماهان مازیار علی وارد 24 ماه شده خانومی
واقعا هم سخته چون همش دارن با هم کشمکش میکنن و هر چی حورا داره علی هم میخواد و میخواد همون کاری که حورا میکنه رو انجام بده. خدا کمکمون کنه
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
درباره کلاس نقاشی یه چیزی بگم.....
دختر من نزدیک دوساله که نقاشی میره و مربی اش هم ازش خیلی راضیه. میگفت تا سن 12 سالگی نباید اصولی نقاشی رو یاد داد.... بعد از این همه مدت تازگیها یه چیزهای خیلی کوچولو رو تو نقاشی کمرنگ و ابتدایی برای دخترم میکشه که باید خودش اون روتکمیل کنه.. مثلا چند وقت پیش حیات وحش کشیده بودن که معلمش کنار گورخری که دخترم کشیده بود، نیم تنه که گورخری رو براش کمرنگ کشیده بود که گردنش رو برگردونده و دخترم خودش باید کاملش میکرد. ...حالا دیگه یادگرفته که اسب و این جور چیزها رو با گردن برگردونده شده هم بکشه.
فقط در این حد آموزش دارن.
یا نوع رنگها، سرد و گرم بودن، ترکیب رنگها و یه سری چیزهای اصولی اینجوری فقط آموزش میده اون هم در حین نقاشی کردن بچه ها.

حورا هم غیرانتفاعی میره. حنا جان خودتون زحمت اضافه کردنش رو بکشین که پست ها زیاد نشه. ممنون.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
ممنون مامان حورا

خانومای گل هر کسی بچه اش خوندن بلده یا الفبا رو بلده میشه منو راهنمایی کنه تو تابستون چکار کنم تا یه کم الفبا رو بلد بشه. اگه کتابی هم تو این زمینه استفاده کردید لطفا اسمشو دقیق بگین ممنونم
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم