2777
2789
مدرسه غیرانتفاعی خوب هم چون مسیر طولانی میشد طبق تحقیقاتی که طی این یکساله کردم جز خستگی برای بچه هیچ چیز نداره چون همش تو راه و راه بندونو خیابونا میموند مجبور شدم دولتی نزدیکمون بنویسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.
دخمل منم هشتاد و پنجیه ولی نیمه اوله و امسال میره دوم.
حنا جون دختر شما که شهریوره ! چرا امسال میره اول پس ؟!
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
سلام.مامانا مدارسی که بچه هارو ثبت نام میکنید غیر انتفاعی یا دولتی بگید کجاست اسمش چیه وچه مزایایی داشته که ثبت نام کردید.ممنون میشم .من دخترم میره پیش ولی از الان دنبال دبستان دولتی خوب میگردم ما منطقه 5 هستیم.
نینا جان سلام.
من تهران نیستم و نمیتونم کمکی کنم.
ولی اگه اطرافطون دولتی خوب بود شک نکن.
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
سلام دوستای گلم

من پسرم متولد اول مرداد 86 است و امسال میره کلاس اول از امروز هم رفته کلاسهای تابستونی مدرسه ولی من دلم براشون میسوزه طفلی ها گناه دارن وا... زمان ما تابستونمون تابستون بود ولی این کوچولوها باید تابستون هم برن این کلاس و اون کلاس، به خصوص ما مامان باباها که هر دومون میریم سرکار اینا اینجوری گرفتارن
سلام من پسرمو دیروز کلاس تکواندو ثبت نام کردم چون خودش ورزشای رزمی رو خیلی دوست داره
هرچند تو باشگاه از همه کوچیکتر بود اما خیلی تلاش میکرد از بقیه کم نیاره مربیاش هم خوبن

از چارشنبه هم شاید بفرستمش کلاس نقاشی چون نقاشی رو خیلی دوست داره نقاشیش هم نسبت به سنش خیلی خوبه ماشالله.
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
الناز جون پسر منم از 4 سالگی خوندن و حروف رو یاد گرفت و جز سی قران رو دو سومش رو عالی بلد بود از بعد عید به توصیه پسر خاله جون نرفتیم ادامه بدیم...........یادش رفته...اما خدا رو سکر رو خوانی قران و خواندن کلمه های فارسی رو بلده و یادشه

لاله جون حرف خوبی میزنه........تابستون ما تابستون بود...میمردم تا تابستون تمام بشه بعد برم مهر مدرسه عاشق اون روزهای اول مهر بودم...حالا چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم چون شاغلم مجبورم علی رو کلاس بنویسم ....اما سعی میکنم حداقلش کنم....ژیمناستیک و نقاشی..................

LilySlim Weight loss tickers
راستی شنا هم خیلی دوست دارم بفرستم اما راستش میترسم چون خودم نمیتونم پیشش باشم ومراقبش باشم
من کلا از اون مادرایی هستم که همیشه نگرانه
یه فیلم تو یوتیوپ دیدم که مربیه شنا پسر بچه ها رو میزد . منم از اون به بعد خیلی میترسم هرچند اگه این فیلم رو هم نمیدیدم هیییییییییییییچ وقت پسر کوچولوی 6 ساله ام رو تنهایی استخر نمیفرستادم

ولی اگه به 8 یا 9 سالگی برسه حتما میفرستم چون شنا هم یکی از علاقمندیهاشه
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
مامان بهاری آره واقعا که تابستونمون ، تابستون بود هر کاری دلمون میخواست میکردیم هیچ اجباری از طرف پدر ومادرامون نبود که حتما برو این کلاس و اون کلاس در واقع مدام در حال بازی کردن بودیم ولی الان چی من فکر میکنم که بیشترش به خاطر دل خود مادر پدرا هست که دلشون میخواد ولی خوب چاره نیست اون موقع اکثریت اونطوری بودن حالا هم اکثریت اینطوری هست و باید با اکثریت پیش رفت وگرنه عقب میمونیم
تو مهد برای ۳ ماه تابستون موسیقی ارف آموزش میدن میخوام بنویسم از اونجاییکه دوست ندارم کلاسهای اینطوری رو تو مهد بزارم ولی خوب مجبورم بنویسم چون از صبح که مهد هست حالا منم بیام بعد از کار ساعت ۴ مستقیم ببرم کلاسای مختلف بچه خسته میشه که همینطوری هست مثلا کلاس اختصاصی باله که الان تقریبا ۲ سال هست داره میره با دعوا میبرمش نمیخواد کلا هر کلاسی رو اولش دوست داره زود زده میشه باید به زور ببرمش
سولماز جان پارسال مشاوره کردم گفتن چون 29 شهریور لب مرزه اصلا نذار اول الانم راضیم چون میبینم نسبت به پارسال بهتر از حق خودش دفاع میکنه باهوشتر شده و از نظر جثه هم بزرگتر ...
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
به نظر من خیلی خوبه که بچه ها از تابستونشون استفاده کنن من به شخصه که همش تابستونا حوصلم سر میرفت و وقتم به هدر میرفت ...
الناز جان دخترت تو باله حتما خیلی پیشرفت کرده اینطوره؟ آفرین به همت شما اگه علاقه نداشته باشن خیلی سخته الان دختر من از همین حالا از تمرین های چرتکه در میره و دلش میخاد بیشتر به مهمونی بره و بازی کنه نمیدونم همه بچه ها اینطورین یا دختر من ؟ً!!!!