2777
2789
اهان. پس بیست و نهمه ؟! خوب اینجوری خیلی هم بهتره. بچه تو طی یکسال از همه نظر رشد میکنه.
اگه پارسال میرفت تو کلاس از همه کوچیکتر بود. ولی الان از همه بزرگتره و مشکلاتش خیلییییی راحتتر حل میشه.
خوب کاری کردی. آورین.
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
من که تو این یک ماه که تعطیل شدن به خاطر یه سری از مشکلات بارانو ول کردم. الان پشیمونم. اگه بازی میکرد و خوش میگذروند راضی بودم ولی دخی من همش پای تلوزیون بود و کلافم کرده بود.
الان براش برنامه ریزی کردم و ساعتایی که تو خونه ست رو کنترل میکنم. خدا رو شکر خیلییییی بهتر شده.
کلاس سفال و موسقی و زبانشم که میره.
شاااااید شطرنج هم بذارمش.
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان خوبه بالهش تو خونه خیلی تمرین نمیکنه ولی تو جشنا برنامه اجرا میکنه خیلی خوب میخوام که حتما ادامه بده موسیقی هم میزارم همون مهد میگن مربی که میاد تدیس کنه خیلی کارش درسته
خوش به حالتون. من خیلیییییی دوست داشتم باران باله بره ولی اینجا مربی کودک خوب پیدا نکردم :(
اگه فکر میکنی که خودش علاقه داره و شما هم دوست داری که یاد بگیره چون ابتدای کار هست و اکثر مربی ها هم روال خاص آموزش و دارن بزار بره حال نمیخواد حتما خیلی خیلی مربیش حرفه ای باشه
نه نمیگم که حرفه ای باشه. اکثرا کار کودک نمیکنن و کارشون با بزرگاست فقط.
یکی پیدا کردم گفت کار کودک میکنم ولی خیلی بد اخلاق بود و نمیتونست با بچه ها ارتباط برقرار کنه :(
منم نفرستادمش.
چند وقت پیش از یکی شنیدم یه مربی خوب اومده.
یکم حالم بهتر بشه پیگیری میکنم حتماً
سلام بر همه دوستان
مامان بهاری سفر خوش گذشت؟
علی خوندن را کاملا یاد گرفته؟ کتاب داستانهاشو میتونه خودش بخونه؟
من برای تابستون کتاب کار گاج الفبارا گرفتم .که با حروف وصداهاشون آشنا بشه.

من هم مثل باقی دوستان خیلی دنبال مربی باله گشتم ولی متاسفانه در شهر ما هم این کلاسها برگزار نمیشه.
دختر من هم متولد خرداد 86 هست و برای 12 تیر وقت سنجش داره.
سلااااااااااااااااااام
واسه 27 تیر برا سنجش وقت دادن فکر کردم همون روزی که ببرم همونجا تست میگیرن !!!
حنا جان پسرم متولد دی 85 هست اسمش هم ماهان
کلاس هم فعلا شروع نشده همون شنا و موسیقی فقط میذارم
به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
سلام دوستان من امروز با تاپیک شما آشنا شدم
من یک پسر اسفند۸۵دارم از دوسالگی کاملا خوندنو بلده از سه سالگ کلاس زبان میره واز پنج سالگی کلاس موسیقی ن دو ماه هم هست ucmassمیره
من اصفهانم وپسرم غیر انتفاعی ثبت نام کردم هنزم سنجش نبردم وواکسن نزدم
از آشنایی همگ خوشبختم
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی
م سلام پارمی جون شما کجای اصفهانی همه جا شعبه داره من خانه اصفهانم جابر میبرمش ترم اول ۱۴۰بقیه ترمها ۸۰اگه گرون نکنن
شماره مرکزش۶۶۰۵۹۱۶
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی