2777
2789
مامان بهاری اینقدر روی گل پسرت اسم نذار. به نظر من بهتره برای خواب دیدنش پیش یه روانشناس کودکان ببریش.
من برای ترس دخترم رو بردم و خدا رو شکر خیلی خیلی خیلی خوب شد.
از روانشناس و روانپزشک نترس.

لاله جون خوش اومدی.
فکر کنم اینجا فقط من دو تا دارم.. بجنبید تا سومی اش رو نیاوردما. خخخخخخخخ
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
سلام لاله جون خوش اومدی
مامان بهاری دختر من که اینطوری نیست هر شب تو اتاق خودش البته با ناز و ادا اصول میخابه دوربرش را هم پر از عروسک میکنه اما جیغ و بیدار شدن نداره خداراشکر شما هم سعی کن با مشاور صحبت کنی
لاله جان دختر منم تک فرزنده
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان بهاری این چرتکه ژاپنی ها هست که دارن طبق اون با بچه ها کار میکنن هم میشه با کلیک روی مهره هاش یاد گرفت هم میشه عدد تایپ کنید و چرتکه مهره هاش تغییر کنه ، البته فکر میکنم اگه با معلم اول مشورت کنیم تایید نکنه به نظرم شما هم با پسرت کار نکنی بهتره چون اموزشش هم روش داره
http://www.alcula.com/soroban.php
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
سلام بر همه دوستان
کلاسهای چرتکه را در شهر ما گفتند از اول تیر شروع میشه.
دوستانی که بچه هاشون را میبرند این کلاسها راضیند؟
آیا بچه هاتون کلاس دیگری هم میرند؟
من دخترم کلاس موسیقی ونقاشی واسکیت میره .
میترسم از کلاس زیاد زده بشه!

سلام....

کلاس چرتکه پسر منم از تیرماه شروع میشه الان کلاس آکادمی هوش شنا و اسکیت میره که همینو ادامه میدم....

میخواستم زبان هم بنویسم بعد پشیمان شدم شدید بنا به دلایلی....

بهاری جان من پسر دارم...

دلایل ثبت نام نکردن پسرم تو کلاس زبان اولا اصلا نمیخواستم بیشتر از چرتکه و هوش تابستان حالت درسی بخودش بگیره خیلی تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم بچه هاییکه تابستان استراحت میکنن در طول سال بیشتر از بچه هاییکه تابستان هم یه جورایی درگیر درس هستن موفقترن!
بعدشم زبان چیزیه که شخص باید احساس نیاز کنه تا بخواد یاد بگیره و یاد بگیره نمیشه به زور به یکی حالی کرد وادار به خوندنش کرد برای همین من تو خونه تمام کلماتیکه خودم انگلیسیشو بلدم بجای لغات فارسی به پسرم میگم اونم یاد گرفته حتی تو کارتونها متوجه اون لغات میشه فقط عیبش اینکه وقتی با دیگران صحبت میکنه دیگه فارسی نمیگه و ..... بعضیها هم متوجه میشن و کلی هم تعجب میکنن باباش اول از همه ذوق میزنه...خخخخخخ

البته معضلاتی هم داره اینکه من پارسال هم همینکارو با پسرم کردم البته خیلی خیلی کمتر بعدش تو پیش دبستانی معلمش گفت چرا رنگها رو نمیشناسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دچار مشکل شدم شدید با معلم با مشاور مدرسه صحبت کردم چندبار با پسرم بازی و صحبت سرکلاس به عنوان مهمان چندبار رفت به معلم میگفت مشکلی وجود نداره ولی معلم زیر بار نمیرفت!!! بعدش متوجه شدم انگلیسی میگه مملکت هم پیشرفته معلم متوجه نمیشه!

مثلا بهش میگفتم ز مثل میز پسرم میگفت ز مثل زبرا میگفتم مامی گورخر ز نداره میگفت باشه زبرا که ز داره یا موارد دیگه که من دیگه طول مدرسه انگلیسی رو کامل کات کردم الانم تفریحی بهش یاد میدم تا بزرگتر بشه خودش نیازشو حس کنه بخصوص کلاس اول هم رد کنه البته تو مدرسه هر روز زبان دارن ولی دیگه تابستان فشاری بهش وارد نمیکنم....

علوم هم همینطور موردی بهش یاد میدم و باهم صحبت میکنیم بخصوص حشراتی که بیرون خونه میبینه صداش میکنم حتی وسط بازیشم باشه بیاد ببینه خوششم میاد....

ریاضی هم چرتکه بره یادآوری میشه براش ضمن اینکه بازیهای کامپیوتری آنلاین هم میزارم بازی کنه البته گاهی.....

یه بازی هم بازار آورده من تو گوشی پسرم ریختم همون فونیکس هست زبان آموزی خیلی خیلی جالبه....
مدرسه دوزبانه یعنی چی؟؟؟

مدرسش تا ساعت 5/12 آموزش اجباریه که خلاقیت و چند تا چیز دیگه هم داره بعد ناهار زبان دارن 4 روز در هفته یروزشم میرن باشگاه.....

همه مدارس غیر دولتی اینجوریه دیگه....

سلام
مامان بهاری حتما میتونی.من هم چند روزه رژیم آش گرفتم!
دخترم اول دوره ارف را گذروند الان هم حدود 4 ماهه که کلاس ویولون میره
پیشرفتش خوبه ودر کل راضیم
از 4 سالگی میره کلاس موسیقی
البته تمام بار یادگیریش به به دوش خودمه
یعنی شاید من چند برابر دخترم تمرین میکنم! بعد با هم تمرین میکنیم.
شینا جان من بر عکس شما به یادگیری زبان تو سنین قبل از دبستان خیلی اعتقاد دارم
دخترم دو ساله که مهد انگلیسی میره یعنی پیش دبستانی هم همونجا رفت
وخیلی خوب زبان را یاد گرفته
ودلیل موفقیت آموزشگاه آموزش غیر مستقیم به بچه هاست
سال اول دخترم میگفت مامان اونجا که چیزی به ما یاد نمیدن!
الانم خیلی ناراحتم که از سال بعد باید در دوره های ترمی زبان را ادامه بده .
شنیا جون

(حالا شنیا یا شینا صدا کنیم؟! معنیش چیه؟)

پس منظور شما از کلاس زبان همون کلاسهای فوق العاده مدارس غیر انتفاعی هست....برای پسر منم این کلاسها رو مدرسه برنامه ریزی کرده ...حتی تو پیش دبستانیشونم بود

اما منظور من مدارسی هست که مدرسین شون تسلط به زبان عالی دارن و به قول کرانه جون بچه چون در چنین شرایطی قرار میگیره به صورت غیرمستقیم زبانش کامل میشه .
شهر ما هم دوساله این مدارس باز شدن...هرچند از لحاظ زبان خوبه اما اکثر معلمهای باسابقه در تدریس پایه های اول نمی تونن (به خاطر ضعف زبان انگلیسی) به اون مدارس راه پیدا کنن....منم ترجیح دادم یه معلم خوب و باسابقه باشه تا زبان دومش کامل بشه
LilySlim Weight loss tickers