2777
2789
زیبا جان بنظرم دیرتر میفرستادیش بهتر بود مدیر مدرسه هم پارسال بهم میگفت میخوای ببرش منطقه آزمون میگیرن اگه قبول بشه پسرت امسال بره اول چون 6 مهر ولی من قبول نکردم....

اینکه میخوای بفرستیش پیش دوباره میتونی یکی از همکلاسیهای پسرمم دوسال پیش بود ولی بنظرم با یه مشاور چیزی مشورت کن بعدا تو روحیه بچه تاثیر بد نزاره خوب میبینه همه دوستاش رفتن اول اون نرفته همشم بهش میگن کوچلو این کارم بکنی دیگه مهر تایید زدی که نه تنها کوچلویی بلکه......

با مشاور مشورت کن عزیزم....

این بید نظر من خوب بید؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من هم یه پسر شهریور 86 دارم واکسن اون هفته زدم خدارو شکر تب نکرد فقط سه روز دست درد شدید داشت
هانا من متوجه نشدم یعنی شهریور 85یا 86؟؟؟
زیبا من درکت میکنم میخواستیم همین کار شما رو بکنم ولی معلمش گفت بچه تا مدرسه نره بزرگ نمیشه
پسرم تپلی و بلند قده ولی چون 4 سالش تموم شد حرف افتاد به همین خاطر دایره لغاتش کم و محدوده من هم مضطربم یه وقت تو کلاس اول کم نیاره تو ادای ر ق مشکل داره
شنیا شماره چرتکه میذاری
زبان استخوان ندارد ولی به راحتی استخوان میشکند
سلام منم دخترم رو ثبت نام کردم واسه سنجش گفتند 15تیر ببرمش ولی توی مصاحبه مدرسه نمره اش خیلی خوب بود بعد مدارکشو بردم و کارای ثبت نام انجام دادم واکسن هم بعداز تعطیلات عید بردمش آخه گفتم زودتر بهتره واسه اینکه بچه های دیگه باشن از گریه اونا شاید بیشتر بترس و گریه کنه دستش ورم کرد وقرمز شده بود ودردشم میکرد ولی بعداز چند روز خوب شد خداراشکر وخیالم راحت شد
دختر من روز آخر شهریور 85 هست یعنی قانونا پارسال باید میرفت کلاس اول منم با تحقیق و مشاوره اینکار انجام ندادم و امسال میفرستمش شما فکر کنید اگه امثال دختر من 2 روز دیرتر به دنیا میاومدن یکسال فرق سال تحصیلیشون بود
الان هم اصلا پشیمون که نیستم هیچی خوشحال هم هستم میبینم که چقدر دخترم از پارسال تا امسال تکمیل تر و عاقل تر شده تازه از لحاظ جثه هم خیلی مهمه مشاورش یه جمله به من پارسال گفت هنوز تو ذهنم هست گفت وقتی بچتو میفرستی مدرسه جثه اش در حدی باشه که اگه هولش دادن نیافته دقیقا اینو هم گفت که نفرستش به جاش تا میتونی تقویتش کن از لحاظ غذایی ، این حرفها ممکنه حرفای مامان بزرگا به نظر برسه اما خیلی مهمه ، ضمنا من پارسال انرژی منفی هم زیاد داشتم حرف و حدیث زیاد شنیدم نگاه های چپ و چپ و.. . اما این مساله ها مهم نیست وقتی میرن دبیرستان اونوقته که این قضیه خودشو نشون میده عقلشون کامل تره
تحقیق کردن دیدن که اکثر افرادی که به جاهای خوبی رسیدن نیمه دومی بودن البته استثنا هم هستش اما در کل این مساله به نظرم جدیه.
دوتا از دوستام دو تا دختراشون هم مثل دخترم من شهریور بودن و سرموعد رفتن مدرسه الان خیلی پشیمون هستن هر وقت منو میبینن میگن خوش به حالت کار حسابی کردی البته اون دوتا الان ممتاز هستن.
دکتر روانشناسی که من باهاش مشاوره کردم خانم دکتر شعبانی مدرس دانشگاه و در زمینه کودک هم تخصص داره
من خیلی خیلی قبولش دارم
خیلی حرف زدم !!! ببخشید
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
امروز دست دختری شدیدا درد میکنه اما خدارا شکر تب نداره منم خواب اور دادم بخابه
عصر هم میریم برای ورودی یو سی مس تست بدیم
این شماره موسسه چرتکه یا یو سی مس شعبه مرکزی هست:
77200456
77135947
این هم سایتشه : http://www.ucmas.ir/
ممنون شنیا جان از پاسخگوییت
ممنونم بچه ها

آره راست میگی شینا اگه دوباره بره پیش ببینه دوستاش همه رفتن کلاس اول خیلی تو روحیه اش اثر میزاره
مخصوصا که الان هم خیلی ذوق داره به همه میگه من امسال میرم اول

ولی به هر کی میگم امسال میره کلاس اول میگن وااااااااااااااااااااای این که خیلی کوچولو دیگه اعصاب برام نمونده. حالم بد میشه از حرفای اطرافیان. مخصوصا اونایی که مثلا با سواد و فرهنگی ان مثل مدیر و معلم
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
بله کلاس چرتکه همان یو سی مس هست چند پست قبل توضیح دادم این هم سایتش هست:
http://www.ucmas.ir/

زیبا جان اگه خاستی دوباره احساس بدی تو پیش دبستانی بهش دست نده نباید زمزمه کلاس اول را میشنید من به دخترم گفتم پیش دبستانی یک و دو داره و دوسال پیش دبستانی را در مهد با شیفتهای مختلف و معلم های مختلف گذراند اصلا متوجه نشد
ضمنا میشه پیش را در مدرسه ثبت نام کنی
من شنیدم معلم های اول سر بچه های نیمه دومی کشمکش دارند که تو کلاس خودشون بیافتن!
عصرشماهم بخیر حنا جون
فردا میرم واسه ثبت نام پسری یوسی مس- خداکنه کلاس خسته کننده نباشه آخه یکم بی طاقته

شنیا لطفا از آکادمی هوش بگو کجاها داره شماره تلفن؟
زبان استخوان ندارد ولی به راحتی استخوان میشکند